Tervetuloa blogiini!

Ensimmäinen versio Toinen ikkuna -blogista näki päivänvalon 2013 toukokuussa. Vuosien aikana blogi on hieman muuttunut, mutta sisältö on kuitenkin pysynyt aikalailla samana ajan kuluessa. Aiheet vaihtelevat lapsiperheen arkipäivistä sisustukseen, urheiluun, ruokajuttuihin ja matkailuun. Sekä lisäksi kaikkeen, minkä koen mielekkääksi ja inspiroivaksi.

Olen 30-vuotias kolmen pojan äiti Oulusta. Tällä hetkellä olen äitiysvapaalla ja hoitelen kotona meidän trioa. Eli juttuissa mukana pyörii meidän 5-vuotias esikoinen, keväällä 3 vuotta täyttänyt keskimmäinen sekä helmikuussa 2017 syntynyt kuopuksemme. Perheessä mukana myös tietenkin puolisoni Ossi ja meidän kissa Nero.

Vielä kerran, tervetuloa mukaan!

 

Kaisa-Maria

 

 

Ota yhteyttä:

toinenikkuna@gmail.com

 

Yhteistyöt:

Haluatko yhteistyöhön kanssani? Teen mielelläni yhteistyötä niin pienien kuin isompienkin toimijoiden kanssa. Valitsen itse yhteistyöni ja mielipiteet suosittelemistani tuotteista ovat täysin omiani. Yhteistyöt merkitsen aina kyseisiin blogipostauksiin selkeästi. Ilmaiseksi itselle tai arvontaan saamani tuotteet ilmoitan blogipostauksen sisällöissä.