Uusi terassi

Piti aivan tarkastaa milloin olen tänne viimeksi kirjoittanut. Muun muassa otsikossa mainittu terassi työllisti viime viikonloppuna. Ja sitäkin enemmän työllistävä tekijä meillä oli noro-virus, joka on nyt viikon raivoamisen jälkeen jättänyt meidät rauhaan (tähän välin pitää koputtaa puuta!). Eli ehdittiin napata päiväkodista vielä se 14. tauti tälle ensimmäiselle hoitovuodelle. Huh huh sanon minä.. Pahimpana päivänä pesin yhteensä viisi koneellista pyykkiä sekä sohvan kun ei meidän pikkumiehet osanneet joka kerta ilmoittaa kun huono olo iski. Mutta onneksi on pesukone. Ossi raukka kärsi taudin tuplana kun lauantaina tuli ensimmäinen aalto, sunnuntaiksi jo parani ja taas maanantaina se iski uudelleen. Ja kaikkia todennäköisyyksiä vastaan minä en tuota kauheaa tautia saanut! Yhtenä päivänä oli vähän sellainen ällö olo, mutta ei muuta. Nyt jännitän tuleeko se viikonlopuksi kun on vaikka mitä mukavaa suunnitelmissa. Tulisi ainakin pakkolepoa kun nyt on jo kolmatta viikkoa painettu pää kolmantena jalkana ja hommaa on riittänyt liiaksikin asti. Mutta toivotaan, että tämä oli jo tässä.

Mutta asiaan! Viikko sitten perjantaina Ossi isänsä kanssa meidän vanhempi poika apumiehenä purkivat vanhat laudoitukset terassilta pois. Heillä oli tarkoitus käydä lauantaina aamusta ostamassa puutavarat ja sen perään rakentaa uusi terassi tilalle. Taudin iskiessä lauantaina aamusta Ossiin vaihdettiin suunnitelmat niin, että minä, pojat ja Ossin isä kävimme ostamassa ne puutavarat. Aluksi ajattelin vain kannella laudat lähemmäs taloa ja mietiskelin samalla osaisinko itse tuon terassin rakentaa. Muutamat vinkit kuunneltuani päätin ryhtyä toimeen. Naapurista tuli ystäväni Jossu kaveriksi ja saatiin homma käyntiin. Ensin suoristettiin runko ja sen perään alettiin ruuvata lautoja paikoilleen. Illalla jatkoin hommaa vielä hetken yksinään. Ja sunnuntaina heti aamusta sateen lakattua siirryttiin poikien kanssa ulos ja hommiin. Ja pian Jossukin saapui ”raksalle”.

IMG_1957IMG_1949IMG_1965IMG_1962IMG_1963IMG_1974IMG_1967IMG_1977

Niin me saatiin tehtyä ihan kunnon terassi meille. Oon aivan innoissaan edelleen tuosta hommasta. Sitä kun niin helposti ajattelee, ettei osaa tuollaisia rakennusjuttuja.

Ilman Jossua tuo olisi jäänyt tekemättä. Vielä kerran suuuuuuri kiitos siis sinne suuntaan, että saatiin meille terassi valmiiksi, kuten suunniteltiinkin. Rakas ystäväni käytti koko viikonloppunsa minun apuna. ♥ Toivottavasti voin jotenkin korvata tämän. Me kyllä jo suunniteltiin heille tuohon naapuriin uutta terassia 😉

Ja kiitos kuuluu myös appiukolle sekä meidän naapurin terassin rakentajalle kullan arvoisista vinkeistä. Lisäksi myös Ossille, joka kävi pari pätkää avittamassa sirkkelin kanssa. Mietin nyt kuumeisesti mitä voisi alkaa seuraavaksi rakenteleen tai ehostamaan. Vitsit miten rentouttavaa ja mukavaa on tuollainen käsillä tekeminen ja vielä tuollaisessa seurassa! On tuossa pihassa ainakin vielä hommaa ihan riittämiin.

Kesäistä viikonloppua!

Ninnu

P.S. Alan vielä illalla käymään läpi eilen kuvaamiani ”newborn”  kuvia syötävän suloisesta pikku vauvasta ♥