Talven ensimmäiset laskettelut

Viikko sitten vietettiin omaa wappulounasta Rukan lähettyvillä. Koristeltiin mökkiä serpentiinillä ja vedettiin mahat täyteen nakkeja ja muita vappuruokia. Ja jälkkäriksi tietenkin munkkeja! Edellisenä iltana saatiin seuraksi veljen perhe ja sovittiin, että lounaan jälkeen viedään lapset laskettelemaan.

rukaloma

Vuokrattiin kolmeksi tunniksi sukset ja ajeltiin takarinteille. Laiteltiin varusteet päälle ja kuvan ottamisen jälkeen meidän pienempi napero ilmoitti, ettei halua laskea. Vähän aikaa koitettiin suostutella edes kerran kokeileen, mutta ukkeli piti päänsä ja riisuttiin kamat pois. Hän aikoi laskea ensi vuonna ;D Onpahan nyt kuitenkin kokeiltu, miltä monot ja sukset tuntuu.

Esikoisella alkoi jo suksi luistaan hyvin ja parin ensimmäisen laskun jälkeen alkoi tulla luottoa osaamiseen. Pidettiin nyt kuitenkin eka kerralla lasketteluvaljaita koko ajan päällä. Ens vuonna sitten kokeillaan ilman jos poika niin haluaa. Poikien serkut on jo ihan konkareita tuossa hommassa ja siellä he menivät aivan hurjapäinä molemmat!

rukaloma2
rukaloma3
rukaloma6

Laskujen jälkeen otettiin terassilla kahvit & kaakaot ja leikittiin hetki puistossa. Aika pian piti puistoleikkien jälkeen kuitenkin palata mökille kun meidän pienimmäinen alkoi heräillä nälissään päikkäreiltään. Ja alkoi kyllä varmaan kaikilla muillakin jo olla nälkä. Ossi kokkaili meille mökillä savulohikiusauksen ja sen perään huilailtiin hetki koko porukalla.

Tankkauksen ja huilien jälkeen napattiin sauna päälle ja paineltiin vielä ulos nauttiin ilta-auringosta järven jäällä. Ossi ja meidän vauva jäivät saunavahdeiksi sisälle, mutta me muut temppuiltiin ja resuttiin jäällä reippaan tunnin verran.

rukaloma4
rukaloma5
rukaloma7

Eipä ole juuri parempaa paikkaa treenata käsillä seisomista ja muita temppuja! ;D Meidän tunturiyoga alkoi jopa tuottaa tulosta kun pysyttiin pieniä hetkiä pystyssä tuollain käsillään ja päällään. Lapset katselivat ihmeissään kun Mikon ja Jonnan kanssa vuoron perään temppuiltiin ja kaatuiltiin jäälle. Vitsit sitä unohtaa, kuinka hauskaa on vaan joskus peuhata lumessa niin kuin lapset tekee. Lopuksi käytiin vielä tsekkaamassa järven lähin saari ja tutkittiin lasten kanssa lumen alta paljastuvia asioita.

rukaloma8
rukaloma9

Saunan ja iltapalan jälkeen lapset simahti melkein heti ja me aikuiset nautittiin illasta sohvalla höpötellen puoleen yöhön saakka.

Oli kyllä niin mukava ja rentouttava miniloma taas. Automatkatkin sujui tosi hyvin kaikkien poikien osalta. Pienin nukkui mennen tullen ja isommat katselivat elokuvia autotelkkarista. Paluumatkalla isommatkin nukahtivat hetkeksi. Kotimatka ajettiinkin poikien nukkuessa yhdellä istumalla kotiin asti. Ja hei kerrankin kävi niin, että kotiinlähtöpäivänä tuli huono ilma! Yleensä se tuppaa menemään toisin päin, vai mitä? ;D

K-M

Retki Myllykoskelle

Viime viikon torstaina ajeltiin Ossin töiden jälkeen Kuusamoon Rukan lähelle mökkeileen. Oltiin sen verran myöhään perillä, että pojat laitettiin iltapalan ja -pesujen jälkeen suoraan nukkumaan. Ennen sitä saatiin kokea ensimmäistä kertaa kunnon tuskien markettikäynti. Yhdellä oli täys iltavilli päällä, toisella oli jo väsykiukku ja kolmannella itketti kuumuus ja kesken jääneet unet. Melko rivakasti juostiin marketti läpi. Kaikki pojat pysyi onneksi reissun ajan kärryjen kyydissä. Kassalla saatiin kanssajonottajilta sellaisia kivoja myötätuntohymyjä ;D

Perjantaina aamulla mietittiin päivän agendaa ja päädyttiin tekemään retki Myllykoskelle Pienen Karhunkierroksen alkupäähän. Toinen vaihtoehto oli retki Kiutakönkäälle, mutta päädyttiin Myllykoskeen lyhyemmän ajomatkan vuoksi.

Pojat oli innoissaan kun heti ekan riippusillan luona lenteli yksinäinen joutsen edes takaisin. Ja piti kunnon meteliä samalla. Ennen riippusiltaa pikku hulivilit viipotti meidän edellä ja laski mäkeä aina tilaisuuden tullen. Itse sillalla meinasi hieman jännittää molemmilla pojilla ja kuljettiinkin se käsi kädessä.

pieni karhunkierros
pieni karhunkierros2

Pienimmäinen oli autuaan tietämätön koko retkestä. Hän nukkui sikeästi tuossa kantorepussa huivin suojassa.

Autolta Myllykoskelle on matkaa noin 1,5 km. Esikoinen taapersi koko matkan meidän kaikkien edellä. Keskimmäisellä iski väsy välillä ja pidettiin useampi tauko matkan aikana. Osassa portaista ja ihan loppumatkasta pikkumies hyppäsi isänsä syliin.

Kyllä tuo 1,5 km suuntaansa oli matkana liian pitkä keskimmäisen pienille jaloille tuollaisilla lumisilla poluilla. Paluumatka tehtiinkin niin, että Ossi lähti meitä muita ennen hakemaan auton lähemmäs. Myllyskoskelle pääsee nimittäin myös helpommalla kun auton saa ajettua 500 metrin päähän paikasta. Mutta hienosti kyllä molemmat pojat jaksoivat kävellä tuon kahden kilsan reitin nousuineen ja laskuineen.

pieni karhunkierros3

Itse koskella ja vanhalla myllyllä ihailtiin maisemia ja pauhaavaa vettä. Bongattiin myös pari koskikaraa ja seurattiin kun ne niin sinnikkäästi sukeltelivat kovassa virrassa.

Nuotipaikalla syötiin asiaan kuuluvasti eväsleivät ja nautiskeltiin auringon lämmöstä. Lopuksi vielä käytiin tutkimassa myllyä sisältä käsin. Pojat oli mielissään kun Ossi kertoi laskeneensa sen kosken isolla kumiveneellä polttareissaan. Oon haaveillut samasta koskenlaskusta Ossin polttareista asti! Joku päivä me se vielä tehdään! Ja me=minä ja tyttökamut ;D

pieni karhunkierros4
pieni karhunkierros7
pieni karhunkierros5
pieni karhunkierros6

Sellainen oli meidän perjantainen retki. Jos mietitte tekemistä tuolla päin niin tässä hyvä vaihtoehto! Ja tosiaan, jos haluaa pikaisesti käydä ihailemassa Myllykoskea niin autolla pääsee melko lähelle ja reitti on helpohkoa kulkea. Kuvista ei välity lähellekään täysin se, kuinka vaikuttava ja hieno paikka tuo on 🙂

 

K-M

Ryhmä Hau -synttärit

Eilen kahden jälkeen koti täyttyi vieraista kun päästiin viimein viettämään meidän keskimmäisen pojan 3-vuotissynttäreitä. Meidän pikku napero ilmoitti jo syksyllä määrätietoisesti haluavansa Ryhmä Hau – synttärit ja nehän me sitten järkättiin. Rakastan järjestää juhlia ja eritoten teemajuhlia. Taidan olla aina välillä eniten mielissään näistä meidän poikien juhlista ja järjestelyistä ;D

Muutama viikko sitten tilasin hieman aiheeseen liittyviä tarvikkeita ja vappuaattona illalla niitä leipomisien jälkeen virittelin paikoilleen. Haha en oikeastaan edes muistanut sunnuntaina, että on vappuaatto ;D

ryhmähausynttärit6
ryhmähausynttärit5

Tällä kertaa laitettiin suolaiselle puolelle tarjolle lohi-avokadokakkua (ohje löytyy tästä), piirakkaa, minipizzoja, couscous-salaattia, tzatzikia ja patonkia & levitteitä. Lisäksi tietenkin lasten lempparit eli sipsiä ja popcornia.

ryhmähausynttärit1
ryhmähausynttärit12
ryhmähausynttärit2

Makealta puolelta löytyi mm. kahdenlaista kakkua. Toinen oli täytekakku, jonka välissä mango- ja suklaamousset ja toinen kakku oli hyydytetty kerroskakku. Kerroskakun alin kerros oli valkosuklaata, keskimmäinen kerros mansikkaa ja ylin kerros vadelmaa (vadelmakerros ei värin puolesta juurikaan eroitu, mutta maistui kyllä onneksi). Koristeeksi murskasin kuivattua mansikkaa ja kaapista hopeisia nonparelleja. Molempiin kakkuihin ohjeet löysin jälleen kerran Kinuskikissan sivuilta. Se on kyllä ihan luottopaikka kun etsii reseptejä kakkuihin ja leipomisiin!

Kakkujen lisäksi haettiin taas leipomosta mini-bebejä, joiden päälle löysin just sopivia pieniä kakkukuvia teeman mukaan. Ja pöydästä löytyi tietty myös keksiä ja karkkeja.

Poikien kanssa askarreltiin noihin cocktailtikkuihin Ryhmä Hau -kuvia kotoa löytyvistä tarroista ja kartongeista. Oli kuulkaas tarkkaa ja tärkeää puuhaa pikkumiehille! ;D

ryhmähausynttärit8
ryhmähausynttärit7
ryhmähausynttärit4
ryhmähausynttärit3

Paketeista tuli älyttömän hienoja ja ihania lahjoja. Jokainen oli kyllä aivan täysin synttärisankarin (ja vanhempienkin) mieleen! Yhdestä paketista tuli tämä Ryhmä Haun Chasen/Vainun puku ja se piti tietenkin vetäistä heti päälle.

Leikkinä otettiin ”aasin häntä”, mutta tällä kertaa pitikin laittaa tuolle Chaselle merkki oikeaan kohtaan. Hyvin onnistui pikku vierailla merkin laittaminen sokkona. Tämä on meidän poikien suosikkileikki. Esikoisen 3-vuotissynttäreillä oli sama, mutta sillä kertaa piti laittaa Frozenin Olaf-lumiukolle porkkananenä oikeaan kohtaan ;D

ryhmähausynttärit9
ryhmähausynttärit10
ryhmähausynttärit11

Kyllä oli illalla väsyneitä, mutta onnellisia juhlijoita meidän kotona ♥ Vanhin poika kokosi vielä iltamyöhään noita uusia Legoja ja itse päivänsankari tutki lahjaksi saatua kirjaa pitkän tovin. Pikkumies sai kummitädiltään lahjaksi lintukirjan, jossa on esiteltynä 150 pohjolan lintulajia äänineen. Meidän pikku Ace Ventura heti tänään aamulla herättyään jatkoi kirjan tutkimista. Huippu lahjaidea!

Ihan kaikki vieraat ei eilen päässyt paikalle, joten juhlat jatkuvat vielä tässä pitkin viikkoa kun saadaan loputkin vieraat meille kyläileen.

Kiitos vieraille eilisestä, oli ihana juhlapäivä ♥

K-M

Pääsiäinen

Moikka moi ja iloista pääsiäistä!

Täällä vietellään pääsiäistä perinteiseen tapaan. Ollaan siis ihan vain kotona ja nautitaan yhteisistä vapaapäivistä. Meidän pääsiäiseen kuuluu hyvä ruoka, paljon ulkoilua ja tietenkin suklaamunia. Parina vuotena ollaan jopa piiloteltu noita suklaamunia toisillemme. Hauskaa puuhaa!

Tänä vuonna ostettiin Ossin kanssa Mignon-munat kun kumpikaan ei muista sellaista syöneen sitten lapsuusvuosien. Oli piikkusen liian makeat meidän makuun. Mutta onpahan nyt kokeiltu!

pääsiäinen1pääsiäinen2

Rairuohot laitettiin jo aiemmin kasvamaan. Meidän keskimmäinen poika oli myös hoidossa askarrellut rairuohopurnukan. Sehän kasvaa kaikista komeiten! Ja on muutenkin niin ihana ♥

Vanhimman pojan kanssa puolestaan maalattiin eilen munia rairuohojen kaveriksi. Yllättävän rentouttavaa puuhaa.

pääsiäinen4pääsiäinen3pääsiäinen5

Ollaan ulkoiltu yhdessä ja erikseen. Minä oon käynyt polkaisemassa tällä viikolla pari maastopyörälenkkiä ihan yksikseen, tänään viimeksi. Niin mahtavaa pitkästä aikaa päästä tuonne poluille ja ottaa samalla hieman omaa aikaa.

Pojat olivat innoissaan kun kuulivat minun lähtevän pyöräileen. Se nimittäin tarkoittaa myös yhteisiä pyörelenkkejä pyöräkärryn kanssa. Kohta päästään vanhempien naperoiden kanssa kuluttaan pyöräteitä yhdessä.

 

Meidän kissa on kunnon pääsiäiskisuli, ihan kuin saduissa noidilla. Eilen luettiinkin satua, jossa oli just samanlainen kissa Kyöpelinvuorella noitajuhlissa.

pääsiäinen6

Tänään lenkin jälkeen valmistelin meillä päivälliseksi kreikkalaista ruokaa. Aamulla tein jo jälkkärin valmiiksi odotteleen iltapäivää.

Ruokalistalta löytyi kreikkalainen salaatti, tzatziki, oliivileipää, moussakaa ja jälkkäriksi hunaja-sitruunapiiras, jonka seurana frozen yoghurtia. Salaatti, moussaka ja piiras tuli omin käsin, muiden kanssa hieman oikaisin kaupan kautta. Syötiin koko porukalla mahat täyteen oikein pitkän kaavan mukaan ja loppuilta onkin mennyt ihan vain rentoutuessa. Paitsi poikien iltavillejä ei estä mikään ;D

Matkakuume on valtava ja Kreikka eritoten vilisee mielessä tuon tuostakin. Onneksi tällaiset ruokamatkat helpottaa matkakuumeen ruoka-osiota ainakin hetkeksi ;D

pääsiäinen9

pääsiäinen28

Viikonlopun aikana suunnitelmissa on ulkoilla mahdollisimman paljon koko porukalla, käydä ehkä vielä vähän pyöräilemässäkin, tehdä hyviä ruokia, käydä poikien mummulassa brunssilla sunnuntaina ja ihan vain ottaa rennosti.

Kuinka siellä on pääsiäinen lähtenyt käyntiin?

 

Ninnu

 

Tuu kaveriksi

Viikonloppu taas! Ihan hullua miten nopeasti päivät kuluu. Viikkoihin ja päiviin on tullut selkeä rytmi ja rutiinit on löytäneet paikkansa. Nyt muutaman viikon kokemuksen jälkeen ollaan todettu poikien kahden päiväkotipäivän olevan aivan loistava ratkaisu meidän perheelle. Saan maanantain ja tiistain aikana hoidettua vauvan kanssa perheen juoksevat asiat ja kotihommat hoituu siinä samalla. Pojat sen sijaan saavat leikkiä tarhassa kamujen kanssa. Tarhapäivät tuo mukavaa vaihtelua näihin kotipäiviin. Ja loppuviikko voidaan sitten keskittyä touhuamaan porukalla kotosalla kun suurin osa asioista on hoidettu alkuviikosta jo alta pois.

IMG_8350

Tällä viikolla Ossi on ollut töissä aika paljon, yötäkin jopa, vaikka hänellä on ihan päivätyö. Ollaan siis koko perhe odoteltu viikonloppua, että saadaan olla yhdessä ja hengähtääkin vähän. Ei tämä tuleva viikonloppu kylläkään ”ohjelmavapaa” tule olemaan. Huomenna vanhin poika lähtee tätiensä kanssa lasten teatteriin ja hampurilaiselle. Me mennään sillä aikaa kahden nuoremman kanssa tekemään jotain keskimmäisen pojan toivomaa juttua. Eilen hän mietti mentäiskö laskemaan mäkeä vai Leon leikkimaahan. Nähtäväksi jää, mutta jotain kivaa kuitenkin hänen ehdoillaan tehdään. Illalla olisi sitten tiedossa rakkaan ystäväni tuparit. Ossi jää poikien kanssa kotiin ja minä pääsen piiitkästä aikaa illanviettoon. Oon ihan superinnoissaan, koska paikalle on tulossa paljon ystäviä ja osaa heistä en ole nähnyt aikoihin. Juhlapaikka on onneksi tuossa parin kilometrin päässä eli kotiin pääsee hetkessä jos iskee ikävä tai jokin tilanne täällä kotona. Vauvan maitohommat on jo hoidettu, hän kun onneksi juo myös pullosta ja minä puolestani pakkaan mukaan maitopumpun ;D Eiköhän me kaikki siis pärjätä illan ajan.

IMG_8355

Tuo otsikko puolestaan viittaa siihen, miten ihanasti meidän pojat hoitavat pikkuveljeään. Ja myös siihen kuinka meidän keskimmäinen napero pyytää kaveria leikkiin, pukemaan, syömään jne. Molemmat isommat veijarit käyvät vauvan luona vähän väliä milloin pusuttelemassa ja milloin muutoin hoitamassa.

Tänään aamulla kuuntelin kun keskimmäinen rauhoitteli vauvaa ”älä itke, hengittele vain”. Ja vauva oli siis tuolloin heräilemässä ja inahteli sängystään. Pojat vaan yleensä ehtivät vauvan luo ennen minua ja Ossia kun he lähtevät heti vauvan äännellessä juosten hänen luokseen ♥

Ja entäpä tuo ylempi kuva! Imuroin viikolla keittiössä ja vilkaisin peilin kautta olkkariin. Siellä oli huolehtivainen isoveli ottanut kirjapinon ja mennyt vauvan kaveriksi lukemaan satuja sillä aikaa kun minä siivoilin ruokailun jälkiä pois. Alemman kuvan nappasin taas toisena päivänä kun huomasin nuo vauvan viereen ilmaantuneet päikkärikamut. Koska eihän nyt yksin voi nukkua. Meidän kissakin sen tietää ;D Väliin saa tosiaan ihan topuutella poikia, etteivät he täytä vauvan sänkyä pehmoleluilla.

En malta odottaa sitä, että nuorimmainen pääsee isoveljiensä leikkeihin mukaan. Pojat on jo nyt niin mahtava kolmikko juttujensa kanssa!

 

Mutta nyt, mukavaa viikonloppua! Palataan taas asiaan sunnuntaina ensimmäisen treeniviikkopostauksen kanssa!

 

Ninnu

Motherhood. A story about coffee getting cold.

Otsikko kuvaa osuvasti tätä viikkoa ;D

Nyt on nimittäin kohta taputeltu ensimmäinen viikko tätä uutta arkea niin, että Ossi on töissä ja me ollaan poikien kanssa päivät kotona. Ja hyvin on mennyt! Maanantaina nuorimman pojan tuore kummitäti tuli meille useammaksi tunniksi leikkiin ja seuraksi. Mukavan kevyt alku siis tähän hulinaan.

vko101 (1024x683)vko102 (683x1024)

Tiistaina testattiin, miten meidän karavaani kulkee ilman autoa. Otettiin alkuun pikku matka ja mentiin laskeen mäkeä tuohon reilun kilometrin päähän. Vaunut-rattikelkkasysteemi kulki hyvin ja itse sain hyvää hyötyliikuntaa siinä pukatessa ja vetäessä meidän trioa. Ja se sää! Kyllä osui taas pohjoisen hiihtolomaviikolle aurinkoisia päiviä! Ihan mahtavaa.

Mitäs muuta.. vauvalla oli 1kk neuvola ja siellä oli kaikki kuten kuuluu ollakin. Pikkumies oli ottanut nyt hyvin painoa ja pituutta oli tullut yli 6 cm syntymäpituuteen. Kaikki mahdolliset testitkin meni heittämällä läpi. Iltapäivällä ukkeli täräytti vielä ensimmäisen hymynsä enolleen ♥ Ja vielä useamman kerran. Ja aina kun minä menin lähelle, ilme meni aivan vakavaksi 😀 Eilen onneksi pääsin itsekin vihdoin todistamaan tuon pienen ihmeen.

vko10 (1024x768)

Hmm.. pikkumiehen hymy olikin tarpeen eilen, koska ei näköjään ole viikkoa ilman sairaalakäyntiä. Ja sekös harmittaa.. Eilen piti taas pyörähtää ylimääräisellä käynnillä kun alaselkää alkoi jomotella siihen malliin, että pelkästä selkäkivusta ei voinut olla kyse. Sairaalasta palasin parin antibioottikuurin kera. Tuo selkäkipu on yksi tulehdusoireista ja sitä vastaan nyt sitten pitää nappailla 10 päivää kahta eri lääkettä. Tästä lääkärit joka kerta varoittelivatkin, että kun on jouduttu niin paljon operoimaan, aiheuttaa se helposti tulehduksen. Onneksi muita oireita (esim. kova kuume, pahoinvointi jne.) ei ehtinyt tulla vaan saadaan taklattua mahdollinen tulehdus ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa. Hyvä kun ei mistään isommasta ollut nyt kuitenkaan kyse ja reissuun meni vain parisen tuntia. Ja jälleen saadaan kiittää tätä meidän tukiverkostoa ympärillä. Ossin isä oli täällä noin 2o minuutissa kun soitettiin, että minun pitää lähteä sairaalaan ja Ossi ei pääse tulemaan töistä. Poikien mummikin oli tullut tänne hieman myöhemmin kaveriksi. Maanantaina olisi sitten seuraava käynti ja siellä varmaan mietitään tarkemmin, mitä tehdään vai tarviiko enää tehdä mitään. Toivotaan siis, että nämä alkaa olla viimeisiä sairaalareissuja ja päästään kunnolla nauttimaan tästä vauva-ajasta.

Mutta iloisempiin juttuihin.. Yksi viikon kohokohdista oli ehdottomasti se, että löydettiin meille unelmien talo ja vieläpä tosi hyvällä sijainnilla. Tiistaina käytiin esittelyssä ja muiden kiinnostuneiden lähtiessä me jäätiin vielä pidemmäksi toviksi jutteleen välittäjän kanssa talosta ja samalla meidän asunnon myymisestä. Homma jatkuu niin, että tulevana maanantaina meidän asunnosta tullaan tekemään arvio ja tiistaina sitten mennään pankkiin laskemaan budjettia ja sitten mietitään aletaanko asuntokaupoille. Mikään kiire meillä ei tästä nykyisestä vielä ole pois lähteä, mutta sopivan talon osuessa kohdalle ja budjetin ollessa kunnossa on lienee turha jäädä pitkäksi aikaa miettimään. Mutta katsotaan vielä. Nämä on aina niin isoja asioita, että ei kannata kiirehtiä.

vko3 (1024x683)

Nyt siis kohti viikonloppua. Ossi tulee pian kotiin ja parin päivän ajan minäkin saan taas nauttia kahvini kuumana ;D

 

Rentoa viikonloppua!

 

Ninnu

 

Hello March

Maaliskuu ja kevät tulee! Onko parempaa?! Meidän pojatkin hihkuu innoissaan kun kevät on tullut ja seuraavaksi on vuorossa kesä. Jokavuotinen kevään sisustusvimma suhisee mielessä ja haluttaisi päivittää kotiin kalusteita sohvasta mattoihin.. Löysinkin jo vaikka mitä ihania juttuja, mutta koitan nyt pitää pääni (ainakin jossain määrin) ja säästää seuraavaan ulkomaanmatkaan. Mutta johonkin pieneen saatan kyllä sortua..

IMG_3796IMG_3786

Viime lauantaina haettiin sushia ja tällä kertaa otettiin isommalle pojallekin oma annos. Pikkumies kyseli monta kertaa, että eihän hänen annoksessa ole wasabia 😀 Ei ollut, mutta soijaan hän kyllä suupalojaan kasteli.

IMG_3767IMG_3857IMG_3827IMG_3819IMG_3770IMG_3869

Nämä meidän nuoremman naperon maalaamat ystävänpäiväsydämet koristavat muistitaulua niin täällä meillä kotona kuin minulla töissäkin. Äiti tykkää <3

Vaihdettiin pojan huoneeseen ”talviautomatto”, kuten hän itse sanoo. Perinteinen vihreä automatto levitellään yleensä olkkariin, jossa on enemmän tilaa kasata parkkitalot ym. siihen viereen. Tämä ”talviautomatto” on H&M Home-malliston mattoja ja hinta-laatusuhteeltaa minusta edullinen, alle 30 €.

IMG_3836IMG_3837IMG_3778IMG_3783

Tällä hetkellä pidellään taas vaihteeksi sairastupaa kotona. Aamun ehdin töissä olla kunnes sain puhelun pienemmän pojan sairastumisesta. Nyt vain peukut pystyyn ettei ensi viikon loma mene samoissa merkeissä.

Aurinkoista keskiviikkoa! 🙂 Ai että tuo ilma on mahtava näin ikkunan takaakin!

Ninnu