Hän.

Hän.

Meistä tuli yhtä aikaa äiti ja isä. Tasan tarkkaan viisi vuotta sitten. Viiden vuoden ajan olen saanut katsoa, kuinka ihanasta puolisosta on kasvanut mahtava isä meidän lapsille. Hän on aina kantanut oman puolensa tästä suuresta vastuusta. Ja muutaman kerran se vastuu on kaatunut kokonaan hänen niskaansa. Ensimmäisen kerran silloin, kun meidän esikoinen oli vain seitsemän päivän ikäinen. Hän sai sen kaiken näyttämään kevyeltä, vaikka tiedän, ettei se ole voinut olla helppoa. Ei olisi varmasti kellekään. Mutta sellainen hän on. Vakaa kuin vuori ja tyyni kuin tuuleton järvi.

newbornphoto15newbornphoto3

Hän on loistava isä, minun pakkiparini tässä vanhemmuudessa. Hymyilen joka kerta, kun huomaan hänen luonteenpiirteitä siirtyneen meidän poikiimme. Rakastan niitä. Nauran ääneen välillä, kun tajuan, kuinka saman näköisiä meidän pojat ovat hänen kanssaan. Hän on kultaa, enkä voisi toivoa parempaa isää meidän lapsille, en parempaa pakkiparia jakamaan tätä kaikkea.

 

Ihanaa isänpäivää rakas.

newbornphoto7

 

Ja ihanaa isänpäivää kaikille isille! Eritoten omalle rakkaalle isälleni ♥

 

K-M

Huone pojalle, joka rakastaa metsää

Huone pojalle, joka rakastaa metsää

Meillä on onni asua paikassa, jossa lähin metsä löytyy aivan vierestä. Ja sitä riittää kilometrien verran moneen suuntaan. Kuten monesti olen kirjoitellut, me vietetään metsässä paljon aikaa niin urheillen kuin retkeillenkin. Siksipä ei juurikaan hämmästytä, että meidän lapset rakastavat myös hetkiä metsässä ja nauttivat luonnosta täysillä.

Meidän keskimmäinen poika on aina tykännyt piirun verran enemmän kaikesta metsään liittyvästä. Metsän tuoksut, puut ja varvut on tuttua juttua meidän pikkumiehelle. Lisäksi hän tuntee linnut ja niiden äänet erityisen hyvin. Kiitos hänen ihanan kummitätinsä, joka antoi synttärilahjaksi lintukirjan, jossa on äänet mukana. Se on ehdottomasti meidän keskimmäisen naperon luetuin kirja.

Nyt kun talvi tekee tuloaan niin päätettiin tuoda hieman metsää tänne meille sisälle. Tässäpä lopputulos kuvina.

IMG_3024
IMG_3028
IMG_3050
IMG_3056
IMG_3039
IMG_3041

Harmaat tonttutossut ovat perintöä meidän esikoiselta. Ne on ihana sujauttaa jalkaan kylminä aamuina. Nyt vaan pitää hankkia esikoiselle uudet ja sopivat. Nuorimmainen käyttää nyt sitten tietenkin keskimmäisen vanhoja.

Pieni kuksa päätyi verhojen pidikkeeksi vanhalta paikaltaan. Kuksan toiselle puolen on kaiverrettu huoneen omistajan nimi polttokirjaimin. Kuvausten jälkeen pyöräytin nimen takaisin näkyviin 😉

IMG_3059
IMG_3061

IMG_3076
IMG_3067

Tässä vielä huone ennen ja jälkeen. Kyllä jälkeen on kivempi, vai mitä?

kotikuntoon2
IMG_3023

Kuten aina meidän lastenhuoneita sisustaessa, tälläkin kertaa huoneen omistaja oli suunnittelussa vahvasti mukana ja antoi oman äänensä ideoille. Esimerkiksi julisteet ovat hänen itse valitsemiaan. Käytiin pojan kanssa melkein koko Desenion valikoima läpi lastentauluja myöten, mutta hän halusi ehdottomasti metsän ja pöllön ♥ Ja tilauksen saapuessa kyseli voisimmeko sittenkin tilata vielä kuvat karhusta ja peurasta.

Noiden kahden julisteen lisäksi uutena hankittiin pöytälamppu, verhot ja lyhty sähkökynttilöineen. Kaikki muu löytyi täältä meiltä kotoa.

 

Seuraavaksi sitten viimeistelyt esikoisen huoneeseen ja kuvia nappaileen.

K-M

 

P.S. Pojan metsähuone taitaa pysyä noin siistinä vain hetken ajan. Mutta lastenhuoneessa saa leikki kyllä näkyäkin 🙂 Ja oisittepa nähneet meidän metsien miehen reaktion uudesta huoneestaan! Hän huusi itselleen silmät kiiluen, että ”yllätyyys metsä sisällä” ;D Ihana! Ja ei malttanut lähteä ulos pihan lasten kanssa, vaan halusi ehdottomasti jäädä leikkimään omaan pieneen metsäänsä ♥

Fisherman’s Friend

Fisherman’s Friend

Viime viikon road trip oli ihan mahtava seikkailu koko perheelle. Kamera on täynnä kuvia vajaan viikon reissun jäljiltä ja niitä katsellaan porukalla vähän väliä.  Tällä kertaa ajattelin kirjoitella reissujutut hieman sekalaisessa järjestyksessä. Tässäpä siis ensimmäiset kuvat ja tunnelmat road tripin kolmannelta aamulta jostain jäämeren rannalta Lakselvin pohjoispuolelta. Yksi kauneimmista rannoista mitä on vastaan tullut.

IMG_1322
IMG_1330
IMG_1335
IMG_1344

Kysyttiin pojilta mikä oli parasta koko reissussa. Esikoisen mielestä aarteiden etsiminen rannalta. Ja keskimmäisen mielestä kivien heittely jäämereen. Nuorimmaiselta kysyttäessä saimme vastaukseksi iloisen kiljahduksen ja leveän hymyn ;D

IMG_1369
IMG_1356
IMG_1372
IMG_1420
IMG_1461
IMG_1325
IMG_1440

Ranta oli täynnä täydellisiä leipäkiviä heittelyyn ja mahtavia meren aarteita.. kuten yllä olevasta kuvasta näkyy 😉

 

K-M