Kiitos ❤

Tuhannet kiitokset teille kaikille edelliseen postaukseen liittyvistä aivan ihanista viesteistä ja reagoinneista! Sain ihan mielettömän määrän viestejä, sähköposteja, kommentteja ja tuttuvilta myös puheluita ❤ Jokainen näistä saa minut äärettömän kiitolliseksi, nöyräksi ja välitetyksi.

Suuri kiitos myös luottamuksesta teille, jotka jaoitte minulle rohkeasti omat tarinanne. Tuntuu aivan uskomattomalta lukea ja kuulla, että minun tarinani on tuonut lohtua ja toivoa vaikeisiin hetkiin.

Kuva meidän Lapin reissulta on hieman jo vanha, mutta kuvaa minun fiilistä nyt oikein hyvin. Ihania ihmisiä ympärillä, rakkautta, hyvinvointia ja kiitollisuutta.

Kiitos vielä. En osaa edes kertoa, kuinka paljon voimaa tästä kaikesta saan <3

Kaisa-Maria

2 thoughts on “Kiitos ❤

  1. Olen lukenut postauksesi useamman kerran, kyynelehtinyt ne ovat olleet ilon kyyneleitä, että olet selättänyt sen myllerryksen, jota olet sisälläsi kokenut. Toivon, että voit nauttia nyt ihanista lapsista ja uudesta kodista, ja ajatella tulevaisuutta valoisana.

    1. Kiitos <3 Kyllä tässä on menty vaikeuksien kautta voittoon, vaikka aina tämä vaihe tulee elämässä mukana kulkemaankin

Vastaa