20 kysymystä

Nyt tulee perjantai-iltaan vähän kevyempää juttua. Täyttelin nimittäin omat vastaukseni näihin muissakin blogeissa kiertäneisiin 20 kysymykseen. Tässäpä olisi.. 😉

Unohtumattomin naamiaisasusi?
Vitsit oon aina pukeutunut naamiaisissa kaikkiin tylsiin perusasuihin. Noita-akka, intiaani, klovni, enkeli.. Nyt lupaan, että seuraavissa naamiaisissa pukeudun johonkin aivan uudenlaiseen ja unohtumattomaan asuun. Meillä oli tarkoitus pitää halloween-bileet aikuisille tänä vuonna, mutta se nyt taas jäi..

Eniten käyttämäsi some-verkosto?
Instagram. Olen pienestä asti rakastanut kuvien katselua, joten tätä tulee kulutettua välillä aivan liikaakin.

Talvimaisema. Koitelin koski.
Talvisia puita

Vuodenaika, josta pidät eniten?
Kyllä se on kesä ja erityisesti alkukesä kun kaikki on niin vehreää ja luonto herää kunnolla pitkän talven jälkeen. Mutta kyllä talven kauneus ja tunnelmallisuus viehättää myös.

Jos sinun tulisi valita ranta tai vuoret, kumman nyt valitsisit?
Vuoret. No doubt. Vuorissa on aina jotain vahvaa ja pysyvää.

Mitä osaat pelata todella taitavasti?
Ennen olin aika ninja Playstation 2:lla pelattavassa Crash Bandicootissa! Konsoli ja peli meiltä löytyy edelleen, mutta edellisestä pelikerrasta alkaa olla jo useampia vuosia. Ehkä sen voisi taas viritellä paikoilleen ”lapsille”..

Millaisesta juustosta pidän?
Hmm.. helpompi sanoa mistä en pidä. Se on sinihomejuusto. Mutta uutena suosikkina maistoin ihan vasta jotain hollantilaista kovaa, hieman rakeista juustoa. Nimeä en muista, mutta se maistui aivan taivaalliselta viikuna-port viinihillon kanssa!

Tavoite, jonka haluat saavuttaa elinaikanasi? Haluaisin löytää sen oman juttuni työelämässä ja menestyä siinä. Toivottavasti olen tällä hetkellä menossa sitä kohti. Haluaisin myös vanhana pystyä sanomaan, että elin oman näköisen elämän ja koin kaiken, mitä halusin (näin vaatimattomasti..).

Talvimaisema ja nuotio. Koitelinkoski
Nainen ja lapset sillalla talvisessa maisemassa.

Kuinka monessa kaupungissa olen asunut?
Tasan yhdessä, Oulussa. Olen kylläkin pitkään haaveillut elämisestä jossain vaiheessa edes jonkin aikaa jossain täysin toisessa maassa. Kahdesti minulla olisi siihen ollut mahdollisuus töiden ja opiskelun puolesta, mutta jänistin. Toivottavasti vastaan vielä joskus tulee tilaisuus. Nykyään se on vain hyvin paljon monimutkaisempaa kun on jo kouluikäinen esikoinen ja niin edelleen. Mutta saa nähdä 🙂

Mitä kieltä toivoisit osaavasti puhua?
Englantia paremmin ja tällä hetkellä myös ranska kiinnostaa. Meidän esikoinen aloittaa näillä näkymin ranskan A1-kielenä keväällä, joten toivottavasti minäkin saan samalla pientä kielikylpyä. Olisi ihanaa olla sellainen kielinero, joka oppii hetkessä uudet kielet, mutta valitettavasti niin ei ole. Ihailen aina ihmisiä, jotka taitavat useita kieliä. Tämä on yksi syy, miksi haluaisin asua jossain toisessa maassa jossain kohtaa elämää. Oppisin kieltä parhaiten kun saisin käyttää sitä päivittäin.

Mitä et siedä? Valehtelua, hyväksikäyttöä ja turhaa valittamista/negatiivisuutta. Niin usein unohdetaan valituksen lomassa ne kaikki asiat, jotka ovat hyvin ja mistä olla kiitollinen.

Jos käsilläni on tunti vapaa-aikaa, mihin käytät sen? Noh blogijuttuihin haluaisin käyttää paljon enemmän aikaa ja liikunta toimii aina. Eli joko kirjoittaisin, valokuvaisin tai lähtisin urheilemaan.


Suosikkirutiinisi?
Arkisin aamut. Heti herättyä iso lasi vettä ja puuro marjoilla. Lisäksi iso kuppi kahvia. Sen jälkeen meikkaus ja hiukset kuntoon samalla kuunnellen podcasteja. Viikonloppuisin lauantaiaamun rutiiniin kuuluu sama aamiainen ja heti perään tunnin parin maastopyörälenkki veljen vaimon kanssa. Lenkin aikana puretaan viikon aikana kertyneet asiat mielestä ja hikoillaan jännitykset pois. Parasta!

Mistä tulet ylivilkkaaksi?
Kun keksin jonkun uuden idean, jota en malta päästä toteuttamaan. Tai kun suunnittelen jotain mieluisaa reissua, projektia, valokuvausta..

Valitsetko mielummin tekstiviestin vai puhelun?
Whatsapp laulaa joka päivä melkoisesti eli enemmän kirjoittelen viestejä kuin puhun puhelimessa. Sitten on taas säännölliset ne puhelut ja keskustelut muutamien läheisten kanssa, joita en voisi kuvitellakaan käytävän viestitse. Eli molemmat kai?

Arvokkain aarteesi?
Omat lapset tietenkin. Materiassa meidän rakkaan, poisnukkuneen mummun kaula- ja rannekoru <3 Saan niistä jotenkin kummasti voimaa ja rauhallisuutta kun laitan ne itselleni.

Talvinen jokimaisema

Mikä oli viimeisin vieraalla kielellä tekemäsi virhe?
Niitähän riittää varmasti melkoinen kasa, mutta nyt ei tule mieleen mitään lähiaikoina tullutta. Mutta joo onhan näitä juttuja kun piti sanoa cottage ja suusta tulikin luggage ;D

Mikä on sinulle parasta terapiaa?
Terapia ;D No joo siis tuon oikean terapian ollessa lopuillaan pidän terapiana aiemmin kertomaani maastopyörälenkkiä veljen vaimon kanssa. Onko parempaa arjenterapiaa kuin keskustelu, liikunta ja metsä yhdistettynä rakkaan ystävän seuraan? Toki kaikki muutkin läheisten kanssa käydyt keskustelut toimii loistavana terapiana.

Jos voisit olla fiktiivinen hahmo, mikä olisit?
Teininoita Sabrinan ja Veren vankien fanina olleena olisin varmaan sellainen hyvisnoita tai vampyyri 😀

Minne haluaisit matkustaa?
Tällä hetkellä jonnekin lämpimään. Yhden ystäväni kuvat ja kuulumiset Balilta sai himot Aasianreissusta heräämään. Haaveillaan myös puolison kanssa koko perheen reissusta Atlantin toiselle puolelle. Halutaan vielä joskus tehdä road tripiä Kanadan upeissa maisemissa ja ajella myös Jenkkien puolella. Euroopassa haluaisin seuraavaksi vierailla Sveitsissä.

Nainen ja lapset sillalla talvisessa maisemassa. Koitelinkoski.

Missä tapasit puolisosi?
Ensimmäisen kerran vuonna -94 koulussa. Olisipa ollut hassua silloin jo tietää, että tuolla leikkikentällä pelaa jalkapalloa minun tuleva puoliso ja lasten isä <3

Mites te vastaisitte näihin?

Ihanaa viikonloppua!

Kaisa-Maria

P.S. Kirjoittelin joskus aiemmin muutamia random-juttua itsestäni. Käyhän lukemassa ja tutustumassa 🙂

Vastaa