Pinnoitushoito kasvoille + alekoodi

*Kaupallisessa yhteistyössä Hoitohuone Balleriina ja Benecom Oy.

Pakkaset on saapuneet ja talven kuivan kylmä viima iskee kirjaimellisesti päin kasvoja. Kesän hehku on ainakin minulla haihtunut viikkoja sitten ja iho on alkanut ohentua ilman kylmetessä. Tämä näkyy ihon vaaleutena, kuivumisena ja punoituksena. Olen aiemminkin kirjoitellut, kuinka minulla on hyvin pohjoismainen vaalea iho ja vielä atooppinen sellainen. Kestän UV-valoa heikosti ja ihoa saa kosteuttaa tosissaan ympäri vuoden. Talviaikaan talin eritys vähenee ja ihon kimmoisuus laskee. Tämä kaikki saa aikaan muun muassa ihon hienojen ryppyjen lisääntymistä, hilseilyä ja sitä iki-ihanaa punoitusta. Siksipä ihon riittävä kosteutus on kaiken a ja o. Hoitohuone Balleriina on jo aiemmin opettanut minulle ihoni hoitamista ja nyt pääsin tutustumaan uuteen tapaan suojata kasvojen ihoa. Kyseessä on kasvojen ihon pinnoitushoito pHformula-tuotteilla.

Pinnoitushoito kasvojen iholle pH Formulan tuotteilla. Nainen villapipo päässä järven rannassa lumisateessa. Kädessä tummat villalapaset.
Pinnoitushoito kasvojen iholle pH Formulan tuotteilla. Nainen villapipo päässä järven rannassa lumisateessa. Kädessä tummat villalapaset.

pHformula – ihon pinnoitushoito

Ihon pinnoitushoidolla tarkoitetaan sitä, kun pHformulan farmakosmeettisella tuotesarjalla aktivoidaan sekä kiihdytetään ihosolujen uudistumis- ja korjausprosessia kuorimisen sijaan. Kun käytetään happoja pieninä määrinä ja monipuolisesti yhdistellen, on mahdollista saada nopeita sekä näkyviä tuloksia aiheuttamatta ihoärsytyksiä. Farmakosmetiikassa on yhdistetty kosmeettiset- ja lääketieteelliset ihonhoitomuodot yhdeksi ja näin eri tuotekokonaisuuksilla voidaan hoitaa ihon erilaisia häiriötiloja. Näitä samoja hoitoja tehdään kauneushoitoloissa ja klinikkaympäristöissä. Erona näissä on se, että klinikkaympäristöissä tehtävät hoidot ovat voimakkaampia ja ihotauteihin erikoistuneiden hoitoalanhenkilöiden tekemiä.

Pinnoitushoito kasvojen iholle pH Formulan tuotteilla. Nainen villapipo päässä järven rannassa lumisateessa. Lähikuva kasvoista.

Ensimmäisellä kerralla vähän jopa jännitti, kun happohoidosta tuli mieleen vain Sinkkuelämää-jakso, jossa Samanthan happohoito todella kuorii koko kasvojen ihon pois ;D

Tämä pinnoitushoito ei kuitenkaan ole lähellekään mitään sellaista.

Lumisade järven rannalla. Kauempana saari, jossa kasvaa puita.

Pinnoitushoito alkaa sillä, että valitaan juuri sinun kasvojen iholle sopiva hoitokokonaisuus. Sen jälkeen seuraa ihon puhdistus – ensin meikit normaalilla putsarilla ja sitten kaikki mahdolliset epäpuhtaudet hieman äkäisemmällä aineella. Tämä siksi, että iho on kunnolla puhdas ennen vaikuttavaa happoa. Hoitoon kuuluvat aktiiviaineet levitetään kasvojen iholle määrätyksi ajaksi. Ensimmäisellä kerralla vaikutusaika on muutamia minuutteja ja seuraavilla kerroilla pyritään hieman aina pidentämään aikaa edelliseen kertaan verrattuna. Vaikutusajan päätyttyä kasvot puhdistetaan huolellisesti ja iholle sivellään ihanan rauhoittava ja viilentävä kasvonaamio. Kasvonaamion alle on myös mahdollista lisätä jotain iholle hyödyllistä hoitoainetta. Minulle laitettiin toisella hoitokerralla C-vitamiinia boostaamaan ihon kirkkautta. Naamion vaikuttaessa saa nauttia ihanasta niska-hartiaseudun hieronnasta lämpimän peiton alla. Aivan täydellinen hetki pitkän työpäivän jälkeen! Kasvonaamion vaikutusajan loputtua se poistetaan ja lisätään sen jälkeen hoitoon kuuluvat voiteet.

Yksi hoitokerta kestää alle tunnin. Sen jälkeen iho on mielettömän paljon kirkkaampi ja hyvinvoivampi. Ja tietenkin olo ihanan rentoutunut, kun on saanut nauttia rauhassa. Balleriinasta löytyy kaikkiin hoitovaihtoehtoihin sekä ihotyyppeihin sopivat voiteet ja muut tuotteet ihon jatkohoitoa varten. Pinnoitushoidon voi ottaa hyvinkin kertaluonteisesti, mutta paras tulos tulee kolmen – kuuden kerran hoitosarjalla sekä hoitoon kuuluvilla tuotteilla. Hoitosarja tehdään muutamien viikkojen sisällä, koska ideana on ikään kuin opettaa ihoa uudistumaan ja korjaantumaan erillä tavoin kuin se normaalisti tekisi. Hoitoa tehostamaan on hyvä hankkia omalle iholle sopivat hoitoa tukevat pHformula-tuotteet.

Hoitovaihtoehdot – kaikille löytyy omansa!

Balleriinassa on tarjolla kuusi eri pinnoitushoitoa. Kaikki ihohäiriöt ja -tyypit on otettu niissä huomioon.

  • C.R. – herkälle ja punoittavalle iholle (Minulle tehtiin tämä pinnoitushoito sarjahoitona). Rauhoittaa ja parantaa ihon toimintakykyä, sopii herkälle ja punoittavalle ihotyypille. Sopii mainiosti myös rocaceaan (ruusufinnin) taipuvaisen ihon hoitoon parantaen ihon punoitusta ja tehostaa luonnollista suojamekanismia.
  • A.C.N.E. – epäpuhtaalle iholle. Puhdistaa ja hillitsee tulehdusta, sopii akneen taipuvaiselle iholle puhdistaen, normalisoiden ihon toiminnan ja ehkäisten ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan näkyviä tuloksia vaikean ja jopa kystisenkin aknen hoidossa.
  • M.E.L.A. – pigmentoituneelle iholle. Tasoittaa ihon sävyä ja napakoittaa, sopii erityisesti pigmentoituvalle ja kirjavan sävyiselle iholle. Supistaa tehokkaasti ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.
  • A.G.E. – ikääntyvälle iholle. Silottaa ja tasoittaa ihoa, sopii aikuiselle, ikääntyvälle iholle aktivoiden ihon omaa toimintaa ja tehostaa uusiutumista. Voidaan myös käsitellä paikallisesti erityisesti häiritsevien alueiden kohdilta.
  • V.I.T.A.C. – kirkkautta ja heleyttä kaikille ihotyypeille. Kirkastaa ja raikastaa ihoa, sopii lähes jokaiselle ihotyypille tehden ihosta välittömästi heleän, ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan. Sopii myös odottaville äideille.
  • 365 – Aktiivikasvohoito. Sisältää: alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, tehokkaan mikrohionnan, rentouttavan kasvohieronnan, kirkastavan C-vitamiini seerumin, kosteuttavan & rauhoittavan geelinaamion, CC-voiteen ja halutessa ehostuksen. Sopii kaikille ihotyypeille.
Pinnoitushoito kasvojen iholle pH Formulan tuotteilla. Nainen villapipo päässä järven rannassa lumisateessa. Kädessä tummat villalapaset.

Kaikkien hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen eri happojen yhdistelmiin ja/tai tuotteiden kokonaisuuksiin.

Esimerkiksi minulle on käytetty herkällä iholle sopivassa CR-hoidossa mantelihappoa, salisyylihappoa, retinolia, maitohappoa ja PH-DVC
kuljetinaineyhdistettä.

Kädet, joista tippuu vettä rikkoen järven pintaa.

Pinnoitushoito – Omat kokemukset

Takana on siis kaksi pinnoitushoitokertaa ja niiden väliset ”kotihoitoajat”. Itse hoidon aikana väkevämmän puhdistusaineen aikana on hyvä hengittää suun kautta, koska aine on alkoholipohjaista ja tuoksahtaa aika voimakkaasti. Tämä vaihe kestää kuitenkin vain alle minuutin. Aktiiviaineiden vaikuttaessa iholla tuntuu pientä kihelmöintiä. Minulla erityisesti otsassa ja suun ympärillä, mutta ei mitenkään voimakkaasti. Toisella hoitokerralla aiemmin listaamani aktiiviaineet vaikuttivat noin 8 minuutin ajan eli kovin kovasta kihelmöinnistöä ei siis ole kyse. Viilentävä ja rauhoittava kasvonaamio tuntuu ihanalta ja eritoten sen vaikutusaikana tehtävä hieronta. Kasvojen iho on ollut molempien hoitokertojen jälkeen silminnähden kirkkaampi ja heleämpi.

Kotona olen jatkanut hoitoa käyttämällä muutaman päivän hoitojen jälkeen suojaavaa P.O.S.T. resurfacing creamia. Muutaman päivän päästä vaihdan yövoiteeksi ihon superkosteuttajan P.O.S.T. recovery creamin ja päivävoiteeksi monipuolisen & ihoa suojaavan VITA B3 creamin. Iltaisin levitän kasvoille ennen yövuodetta ihon suojaa parantavaa C.R. recovery -seerumia. Puhdistusaineena käytän pehmeää ja ihoa rauhoittavaa F.O.A.M. cleansea. Puhdistuksen jälkeen ei tarvitse käyttää kasvovettä lainkaan, vaan pääsen heti tekemään tuon ihonhoitorituaalin aamuin illoin. Tosin aamuisin pyyhkäisen yönjälkeiset kasvoni Beauty Gardenin hoitovedellä ennen voiteiden levitystä.

pH Formula pinnoitushoidon kotihoitotuotteet rivissä laiturilla..

Tämän pinnoitushoitosarjan suurin vaikutus näkyy ajan kanssa ihon kestäessä talven olosuhteita paljon paremmin. Välittömiä vaikutuksia tulee myös runsain mitoin. Aiemmin jo kirjoitinkin ihon tulevan ihanan kirkkaaksi ja heleäksi heti hoidon jälkeen. Ja sellaisena se myös pysyy! Jonkin verran on hoitojen jälkeen puskenut näppyjä kasvoille ja tietyt kohdat ovat aluksi hieman kuivuneet, mutta tämä kuuluu asiaan. Iho poistaa sillä tavoin luonnollisesti epäpuhtauksia. Heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomasin myös meikin pysyvän paremmin paikoillaan ja freesinä, vaikka meikkituotteita en ole vaihtanut ollenkaan.

Jälleen kerran en voi kuin suositella! Pinnoitushoito on mahtava apu kaikille ihotyypeille. Minulla on oma kokemus vain tästä herkän ihon hoidosta, mutta olen lukenut ja nähnyt upeita tuloksia muun muassa A.C.N.E-pinnoitushoidosta.

Pinnoitushoito kasvojen iholle pH Formulan tuotteilla. Nainen villapipo päässä järven rannassa lumisateessa. Kädessä tummat villalapaset.

Hoitohuone Balleriina ja minä haluamme tarjota teille alekoodin pinnoitushoitoihin. Koodilla ”Toinen ikkuna” saatte Balleriinasta 10% alennusta pHformula-pinnoitushoidoista tämän vuoden loppuun saakka. Edun voi käyttää yhden kerran. Nyt siis kannattaa ehdottomasti käyttää alekoodi hyväkseen! 🙂

Tänään menen hoitosarjan viimeiselle käynnille ja sen jälkeen jatkan kotona kasvojen ihon hoitoa pHformulan tuotteilla. Pinnoitushoitosarjoja voi tehdä kaksi- kolme kertaa vuodessa ja jos on
”paha” häiriötila, niin silloin tehdään kolmekin sarjaa. Minä uskon, että viimeistään ensi syksynä otan taas saman hoitosarjan talvea vastaan ja muutenkin kirkastamaan kasvojen ihoa. 🙂

Kaisa-Maria

P.S. Me olemme tehneet Balleriinan kanssa useamman kerran yhteistyötä. Esittelyssä ovat olleet luonnonkosmetiikkahoidot ja -tuotteet, ripsien kestotaivutus, Helmi sokerointi, Bohon luonnonkosmetiikkameikit ja allergiaystävälliset magneettiripset. Hoitohuone Balleriina on vain 15 minuutin matkan päässä Oulun keskustasta Jäälissä. Parkkipaikkoja riittää aina ja asiakkaita ovat vastaanottamassa ihastuttavat naiset ja alansa ammattilaiset Riina, Minna ja Jonna. Ei muuta kuin aikaa varailemaan ja hemmottelemaan itseä 😉

Vastaa