5-vuotissynttärit

Viime viikonloppuna juhlittiin hieman etukäteen meidän keskimmäisen kultakimpaleen 5-vuotissynttärit läheisten kesken. Meillähän oli taas aivan ihanat ja onnistuneet juhlat.

Erivärisiä gerberoita maljakossa.
Kolme poikaa hassuttelee.

Herkkupöytä täytettiin kaikilla synttärisankarin lemppareilla. Makealta puolelta löytyi suklaakakku, täytekakku, tuulihattuja, eclair-leivoksia, keksiä, marenkeja ja tietenkin karkkia. Suolaiselle puolelle katettiin lohikääretorttu, täytettyjä croissantteja, cocktailpiirakoita & munavoita sekä lisäksi perinteiset sipsit, dipit ja popcornit.

Kakut leivoin Kinuskikissan ohjeita käyttäen ja yhdistäen. Suklaakakusta laitan vielä erikseen ohjeen pääsiäiseksi. Täytekakun välistä puolestaan löytyi daim-mascarponemoussea ja vadelmia.

Suklaakakku.
Täytekakun kukkakoristelua.
Lapsi ja kukkakoristeinen täytekakku.
Eri värisiä gerberoita maljakossa.

Täytyy sanoa, että kyllä vieraat tuntevat meidän synttärisankarin tosi hyvin. Lahjapaketeista kuoriutui jälleen kerran aivan mielettömiä lahjoja ja jokainen oli pikkumiehen mieleen.

Synttärisankari eritoten on kunnon luontoihminen meidän pojista. Sen on laittanut läheisetkin merkille. Nimittäin pikkumiehellä on tätä nykyä ihan täysi retkivarustus valmiina kiikareita myöten! Nyt vain pian lintuja ja muita luontojuttuja bongailemaan <3

Äiti ja poika.

Huomenna vielä juhlitaan toiset 5-vuotissynttärit kun koti täyttyy pikkumiehen ystävistä iltapäivällä. Synttäririemua siis edessä vielä kokonaisen illan verran! 🙂

Kiitos vielä kaikki vieraat <3

Kaisa-Maria

2 thoughts on “5-vuotissynttärit

  1. Kiitos vaan taasen ihanista synyyäreistä,synttärisankarille vain lisää reippaita ja hyviä vuosia.

Vastaa