Noin viikon jutut

Hellou taas melkein viikon jälkeen! Blogin äärellä ehdin viimeksi olla maanantaina Kysy itseltäsi nämä -postauksen kanssa. Muutoin tälle viikolle blogijuttuja on ollut muissa muodoissa. Kävin esimerkiksi tutustumassa Hoitohuone Balleriinassa heidän uuteen kosmetiikkasarjaansa. Kyseessä on aivan ihana luonnonkosmetiikkamerkki, josta kunnon postausta kirjoittelen lähiaikoina.

Meikkistandi Boho green make-up, jossa ripsivärejä.

Muina blogijuttuina on uusien nettisivujen rakentelu. Blogini pysyy tällä samalla paikalla, mutta blogini kaveriksi kokoan sivustoa valokuvaamisesta ja omista lempparikuvistani. En malta odottaa, että saan sivut valmiiksi ja julkiseksi. Hommaa tosin riittää vielä melkoisesti sen suhteen ja arvioisin, että sivut on valmiina toukokuun puolella. Toinen valokuvaamiseen liittyvä juttu on uuden kameran hankinta. Kameran päivittämistä olen miettinyt viime kesästä saakka ja olen tehnyt kuukausia vertailua eri runkojen sekä objektiivien suhteen. Kunnon kamera kustantaa kuitenkin sen verran paljon minun silmissäni, että haluan kunnolla ottaa selvää vaihtoehdoista ja löytää ne minulle sopivimmat välineet oman budjetin raameissa. Tällä hetkellä olen aika varma, että jatkan Canonilla ja päivitän nykyisen 600D-runkoni 6D Mark II -runkoon. Objektiivit on kuitenkin vielä vertailussa. Saa heittää vinkkejä jos löytyy! 🙂 Ja samoin laittakaa viestiä jos kiinnostaa ostaa minun nykyinen kamerani.

Päähuomion tästä viikosta on vienyt meidän saunaremontti. Papat eli minun isä ja appiukko tulivat ja ottivat saunarempan haltuunsa. Viikolla he ovat tulleet työpäivän jälkeen tänne meille rakentelemaan ja nyt on enää muutamat laudelaudat sekä viimeistely tekemättä. Meidän kuopus on toiminut rakennusmestarina joka ilta ja hyvin onkin remonttia johtanut, koska sauna näyttää jo nyt aivan mahtavalta 😉 Pian päästään nauttimaan löylyistä!

Kevät on tullut meidän viikottaisille ruokalistoillekin kun ollaan alettu kokkailla kaikkea raikasta ja kevyttä. Sitruspasta ja vaalea kala (ahventa kuvassa) on täydellinen kombo ja maistuu jopa taivaalliselta näin talven jälkeen. Muuttuuko teillä keväisin ruoat vai meneekö vuosi samoilla resepteillä vuodenajasta riippumatta?

Toinen varma kevään merkki on kuravaatteet ja rapakot! Yllä oleva näky on enemmän sääntö kuin poikkeus näin keväisin. Reiman haalarille iso peukku, koska alla olevat vaatteet oli täysin kuivat. Ja tämä haalari oli muistaakseni jo neljännen talven käytössä eikä kulumisen merkkejä näy juuri yhtään.

Lapset rakastaa näitä rapakkokelejä, mutta henkilökohtaisesti tykkään kesästä enemmän..

Pyöräkuva on puolestaan viikon takaiselta lauantailta. Sen jälkeen en minkäänlaisen urheilun makuun ole päässytkään kun nappasin flunssan meidän pojilta ja olo on ollut ankea koko viikon ajan.

Tänään oli onneksi jo sen verran hyvä olo, että päästiin poikien kanssa vaunu-kävely-pyörälenkille. Oli nimittäin pakko lähteä ulos nauttimaan +10 asteesta ja auringonpaisteesta. Aivan ihanaa!
Samalla kerättiin valmiiksi virpomisvitsat ensi sunnuntaiksi.

Seuraavaksi me leipastaan suklaakakku pakkaseen odottelemaan viikon päästä juhlittavia synttäreitä. Nimittäin meidän keskimmäinen pikku rakas täyttää tässä kuussa jo viisi vuotta ja päätettiin juhlia niitä hieman etukäteen. Miten aika juokseekin näin nopeasti?!

Sellaisia oli meidän kuulumiset tällä viikolla. Mitäs teille kuuluu?

Kaisa-Maria

Vastaa