Treffipäivän päätös

Oli tarkoitus kirjoittaa viime viikonlopusta sekä eritoten siitä, että lapset menivät mummulaan yöksi ja me saimme miehen kanssa viettää laatuaikaa kahdestaan. Ja siitä myös kuinka nyt rentoutuneina startattiin työviikko ennen talvilomaa. Yökylään lapset menivätkin ja me saatiin viettää laatuaikaa koko päivän ajan kahdestaan. Oli ihana päivä. Mutta yöllä heräsimme molemmat huonoon oloon ja siitä se sitten alkoi.. Meidän aamuyö oli suoraan kuin Sinkkuelämää-jaksosta, jossa Harry ja Charlotte saavat ruokamyrkytyksen romanttisen deitti-illan jälkeen. Treffipäivän päätös olikin hieman erilainen.

Sängyllä sanomalehti sekä aamiainen. Lautasella vohvelia marjojen kera sekä lasillinen sitruunavettä. Oikeassa kulmassa naisen pää hieman näkyvissä.

Näin unta silloin lauantaiyönä, että olin töissä ja kesken kokouksen iski etova olo. Pian heräsin unestani ja tajusin, että se olo ei olekaan unta. Pari tuntia pyöriskelin ja koitin löytää hyvää asentoa. Samoihin aikoihin mieheni heräsi myös huonoon oloonsa. Sen tarkemmin kertomatta totean tähän kohtaan, että onnea on kaksi vessaa talossa.

Kahdeksan aikaan aamusta soittelin lasten mummulle ja sormet ristissä toivoin taudin iskeneen vain meihin kahteen. Mutta ei.. Yksi meidän pojistakin voi huonosti samaan aikaan. Ja tällä hetkellä tauti on kaatanut meidän koko perheen sängyn pohjalle.

Onneksi meillä on iso joukko läheisiä auttamassa. Poikien mummu hoiteli poikia noin kahteen asti, että me saimme miehen kanssa levähtää ja sairastaa aamupäivän kahdestaan. Minun vanhemmat puolestaan toivat oven taakse ison kassillisen ruokaa ja juomista koko perheelle. Ja ystävät kyselevät vuoron perään tarvitaanko apua tai kaupasta jotain. <3

Sängyllä sanomalehti sekä aamiainen. Lautasella vohvelia marjojen kera sekä lasillinen sitruunavettä.

Norovirus jyllää nyt rajuna pitkin Suomea. Ei ihme, että meillekin se tuli kun lasten päiväkodissa sitä on jo jonkin aikaa ollut liikkeellä. Ja voihan se tulla melkein mistä tahansa. Nyt kuitenkin alkaa olla jo hieman parempi olo meillä kaikilla ja syöminenkin onnistuu hiljalleen. Huominen ollaan vielä kotona parantelemassa ja minimoidaan tartuntariskiä muille.

Onko teille iskenyt tämä jokavuotinen kiusankappale?

K-M

P.S. Pikku kirsikkana kakun päällä meiltä rikkoutui perjantaina lämminvesivaraaja. Saatiin onneksi varalämmitin jo heti illalla, mutta siitä ei riitä lämmintä vettä kuin ihan hetkeksi kerrallaan. Tänään LVI-asentaja oli jo tulossa uuden varaajan kanssa meille kunnes kerroin tartuntavaarasta.. Nyt hän kertoi tulevansa vasta PERJANTAINA. Ymmärrän kyllä, että ei tietenkään kukaan halua sairastua, mutta meidän viisihenkinen perhe ei oikein pärjää 60 litralla lämmintä vettä kerrallaan. Noh mutta kylläpä tästä selvitään. Onpahan raikas olo suihkun jälkeen ;D

Vastaa