Viikon nopeat

Blogihommat jäi tälläkin viikolla taka-alalle puhtaan ajanpuutteen vuoksi. Menoja meillä oli jo niin paljon, että piti jopa perua muutama juttu kalenterin tuplabookkauksen vuoksi. Eipä siinä tosin, ihan itse aiheutettua ylimääräistä kiirettä..

Selailin viikolla napattuja kuvia puhelimesta ja ajattelin pitkästä aikaa tuoda nämä nopeat puhelinkuvat tänne bloginkin puolelle, vaikka laatu onkin mitä on.

Maanantai.

Viikko starttasi serkkuni lähettämällä yllä olevalla tsemppilauseella. Viesti tuli uuteen WhatsApp-ryhmään, jossa meitä on neljä eri ikäistä, eri elämäntilanteessa sekä täysin erilaisessa työssä olevaa naista sparraamassa toisiamme eritoten työelämän haasteita vastaan. Porukasta tunnen tosiaan vain serkkuni, mutta odotan innolla, että päästään muiden kanssa tutustumaan toisiimme ja jakamaan vinkkejä & tsemppejä haasteita kohtaan.

Maanantai-illan kohokohta puolestaan oli uuden harrastukseni treenit eli pääsin taas joraamaan soololattareita Vamokselle. Ja mikä parasta, yksi lähimmistä ystävistäni innostui aloittamaan myös siellä. Nyt meitä on jo kolme kun sama aiemmin mainitsemani serkkuni käy myös samalla tunnilla. Tällä viikolla treenattiin merenquen perusaskelia ja vähän koreografiaakin. Aivan ihanaa! Ylihuomenna olisi vuorossa cha cha.

Tiistai.

Triplabookaus minun ja Ossin kalentereissa. Tehtiin paras ratkaisu eli me molemmat peruttiin kaikki omat menot ja pyhitettiin ilta lasten kanssa pelailuun ja leikkiin. <3

Tiedettiin loppuviikon olevan sen verran kiireinen ja joka ilta pelkkää läpsystä vaihtoa, että haluttiin rauhoittaa edes yksi ilta pelkkään olemiseen.

Keskiviikko.

Aikaisin töihin ja aikaisin (tosin myöhässä!!) töistä hoitohuone Balleriinaan sokerointiin, LashLiftiin ja kulmien vahaukseen. Ihana Riina hoiti kaikki kuosiin reilussa tunnissa. Juteltiin siinä hoitojen aikana Riinan kanssa Balleriinan valikoimiin tulevista magneettiripsistä. Kyseessä on siis irtoripset, mutta liiman sijaan ne kiinnitetään magneeteilla. Magneettiripset on herkkäsilmäisen ja liima-allergisen valinta. Aion kyllä testata ripset heti kun ne tulevat hoitohuoneen valikoimaan, joten kirjoitan niistä varmasti myöhemmin kattavamman postauksen.

Torstai.

Aamulla töissä vastasin outoon numeron olettaen tietty soittajan olevan työhön liittyvä kontakti. No eipä ollutkaan. Soittajana olikin Iskelmä radion aamujuontajat. Olin voittanut kirjakilpailussa itselleni paketin hyvinvointikirjoja! Ihan huippua. Jossain kohtaa puhelua tajusin myös sen, että puhelu tulee ulos radiosta.. Toivottavasti en pahasti höpöttänyt omiani ;D

Töistä sitten ajelin tällä kertaa suoraan keskustaan ja parturiin Jörö-Jukkaan. Aina yhtä taitava Maija loihti taas hiukset kevätkuntoon ja hieman vaaleammaksi.

Tällä viikolla olen kiinnittänyt extrahuomiota iltarutiineihin. Puhelin ja telkku on mennyt kiinni vähintään tunti ennen sänkyyn menoa. Kahtena iltana joogasin ja venyttelin noin 40 minuutin ajan ja luin vielä hetken kirjaa ennen kuin uni vei mukanaan.

Noilla kaikella on ollut selvä merkitys unenlaatuun. Aiemmin ennätykseni syvän unen määrästä yhden yön aikana oli 38 minuuttia. Normaalimpi määrä minulla on ollut se 15min syvää unta/ yö. Nyt kuitenkin eritoten noiden kahden yön aikana syvää unta kertyi molempina öinä yli tunti! Ja se on kyllä näkynyt yleisessä vireydessä. Ihana tunne kun ei väsytä.

Ja siis nukkumaan olen arki-iltaisin alkanut jo heti yhdeksän jälkeen.

Perjantai.

Työhuoneen ikkunasta on parina päivänä paljastunut kunnon nietokset ja kevätaurinko. Kyllä tuota kelpaa tuijotella.

Tein maanantaina päätöksen tehdä töitä enemmän seisoma-asennossa. Huoneestani löytyy sähköpöytä sitä lystiä varten ja tämän työviikon saldo seisomisesta oli kaksi kokonaista päivää ja kahtena päivänä työskentelin puoli päivää seisoen. Kyllä selkä kiittää! Seisomiseen kun yhdistää maanantaisen lattaritunnin sekä iltajoogat niin ei jumeja ole päässyt syntymään.

Tänään herättiin esikoisen kanssa puoli kuuden aikaan. Uni loppui kesken ja noustiin yhdessä ylös. Sen vuoksi ehdittiin heti aamusta käymään kaupungilla. Agendalla oli ruokaostokset, passikuvan nappaaminen sekä minun silmälasien noutaminen. Ja kyllä, vihdoin ja viimein ostin uudet silmälasit. Edelliset on hankittu lukion alussa, joten oli jo aikakin.

Kotona sitten huomasin, että passikuvat olivat tippuneet jonnekin reissun aikana. Onneksi ne meni myös sähköisesti passihakemukseen ja ei tarvitse uusia lähteä ottamaan.

Siinäpä tämän viikon ”kohokohdat”. Ensi viikolla lähden työreissulle ja miesväki saa nauttia arkipäivinä poikien juttuista. Vähän vaihtelua meille kaikille.

Mitä teidän viikon kohokohtiin on kuulunut?

Rentoa lauantai-iltaa!


K-M

Vastaa