Unelmakartta vuodelle 2019

Vuosi on pyörähtänyt käyntiin loman merkeissä. Ja ihan kirjaimellisesti loman. Nimittäin keskiviikkoyönä nukuin vajaat 10 tuntia ja vietin koko päivän yökkäreissä himmaillen. Tämän lisäksi torkahdin sohvalle peräti kaksi kertaa päivän aikana. Pientä univelkaa ilmassa..

Itse vuoden vaihdetta me vietettiin Syötteellä. Instaa seuraavat tietävätkin, että oma lähtö mökkireissulle oli hieman vaakalaudalla kun kuopuksellemme iski flunssa. Onneksi pikkumiehen flunssa meni nopeasti ohi ja pääsin ajelemaan mökille muiden perässä seuraavana päivänä. Uudenvuoden aattona käytiin pyöräilemässä vuoden viimeinen lenkki ja vierailtiin huskytarhalla. Vuoden vaihtuessa käveltiin eturinteille, jossa perinteinen lyhtykulkue laski pimeän rinteen alas ja upea ilotulitusshow valaisi taivaan. Aamun valjetessa päätettiin vielä lenkkeillä Iso-Syötteen huipulle ennen lounasta ja kotimatkaa.

Vuoden ensimmäinen viikko on otettu todella rennosti. Ollaan mm. käyty lasten kanssa elokuvissa ensimmäistä kertaa, ulkoiltu, nukuttu, pelailtu ja siivottu joulu pois. Vielä on muutamia valoja siellä täällä tuikkimassa, mutta sopiihan ne tammikuuhunkin.

Mutta nyt itse otsikon aiheeseen..

Aina vuoden vaihtuessa summailen loppuvan vuoden top-hetket ja mieleen painuneet asiat. Mistä nautin, mitkä asiat opettivat jotain ja niin edelleen. Uudelle vuodelle puolestaan asetan aina muutamia haaveita ja teen unelmakartan mieleeni. Lupaukset eivät ole minun juttuni kun kaikki on aikalailla tasapainossa ja hyvin. Mutta haaveet ja unelmat! Ne minä käyn mielessä läpi ja tänä vuonna kirjoitin unelmakarttani muistivihkon ensimmäiselle sivulle.

Tässä on minun tämän vuoden haaveet. Työelämään toivon haasteita ja onnistumisia. Ja että pääsen kehittymään jollain tavoin. Kodin suhteen haaveilen isommasta talosta. Rakentaminen on edelleen suuri unelma, mutta toivon enemmän valmiin talon löytämistä. Sitä odotellessa freesaan tätä meidän nykyistä kotia uusimalla hieman sisustusta.

Vapaa-ajalla toivon pystyväni jakamaan aikaa paremmin omalle perheelle, ystäville ja itselleni. Rakkaan serkkuni inspiroimana päätin aloittaa tanssiharrastuksen uudelleen. Haaveilen myös hieman kamerakaluston päivittämisestä ja sen myötä toivon pääseväni kuvaamaan enemmän. Blogille haluan myös pyhittää enemmän aikaa ja suunnitelmallisuutta. Ja ennen kaikkea haluan ihan vain levätä & ottaa rennosti enemmän.

Meidän koko perheelle haaveilen yhteisistä mukavista touhuista sekä lomareissuista koko perheellä sekä Ossin kanssa kahdestaan. Haluan myös panostaa yksittäiseen laatuaikaan kunkin naperon kanssa erikseen yhteisen ajanvieton lisäksi. Niin, että jokainen saa enemmän huomiota. Parisuhteelle haaveilen monista treffeistä ja kahdenkeskisistä hetkistä. Jo tunninkin mittainen yhteinen pyörälenkki on ihanaa.

Unelmakarttaani kirjoitin myös, että pysähtyisin vielä enemmän yksittäisiin hetkiin. Toivon myös terveyttä koko perheelle ja muillekin läheisille. Sekä yksi tärkeimmistä: enemmän unta. Meidän nukkumiset ovat luonnollisesti olleet aika vähällä viimeisen kuuden vuoden aikana, mutta nyt kun kuopuskin alkaa olla jo 2-vuotias, niin toivon unen määrän yhä kasvavan. Kunhan vain itse malttaisin mennä joka ilta hyvissä ajoin nukkumaan…

Tämä tapahtuu AINA kun kamera on esillä ;D Kaikki kuvat ovat heilahtaneita, koska kuka vajaa 2-vuotias nyt paikoillaan olisi <3

Tässäpä oli minun unelmakartta vuodelle 2019. Jos unelmia tulee lisää niin kirjoitan nekin ylös. Toivon, että tulee. Rakastan unelmoida ja samalla edetä hiljalleen kohti haaveitani.

Mitä teidän unelmakartoissanne tänä vuonna lukee?

K-M

Vastaa