Rauhallista Joulua!

Meidän perhe hiljentyy nyt joulun viettoon ja rauhaan.

Nautitaan aattoaamun tunnelmasta, etsitään puurosta manteli, pakkaudutaan koko perheellä sohvalle ja katsellaan ihania jouluisia lastenohjelmia.

Käydään hakemassa punaiset posket ulkoa ja juomaan kuumat kaakaot. Sytytetään lyhtyihin tulet, että illan päävieras näkee tulla meillekin.

Syödään vatsat täyteen hyvää ruokaa ja ollaan rakkaiden seurassa. Viedään kynttilät myös niille rakkaille, jotka tähtinä tuikkivat muistoissamme. Herkutellaan suut makeiksi suklaalla ja otetaan joulu-unet keskellä päivää.

Ihanaa ja rauhallista joulua teille kaikille! <3


K-M

2 thoughts on “Rauhallista Joulua!

  1. Oli ihanaa viettää aattoa pitkästä aikaa lasten riemua seuraten,syödä hyvää jouluruokaa,ja nauttia Joulurauhasta ja rakkaiden seurasta.Ja illalla käytiin ihailemassa kynttiläloistoa hautausmaalla-se on sanoin kuvaamaton näky.Tietenkin vielä oli joulusauna illan päätteeksi.Kiitos tästä kaikesta

Vastaa