Joulukuu! Vihdoin!

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Meidän perheen oli tarkoitus lähteä päiväreissulle Rovaniemen Santa Parkiin, mutta päätettiinkin eilen illalla vaihtaa reissu kotikaupungin jouluhulinoihin. Huhujen mukaan Joulupukki ehtii huomenna vierailla Oulussakin monessa paikassa, joten pojat pääsevät kertomaan lahjatoiveensa, vaikkei Santa Parkiin mennäkään pukkia tapaamaan.

lahjapaketti
IMG_4454
IMG_4637

Rakastan aloittaa joulun vieton heti kuun alusta alkaen. Ja okei.. ehkä vähän jo marraskuunkin puolella. Minusta on ihan parasta fiilistellä koko joulukuu ja tehdä kaikki hommat hyvissä ajoin valmiiksi. Tällä tavoin voin nauttia sitten jouluviikolla ja viettää stressittömän joulun.

IMG_5175
IMG_4498joulukuusi3

Nyt kun saataisiin vain lumi takaisin maahan. Eiköhän se sieltä tule ennen joulua 😉

Milloin te aloitatte joulun valmistelut?

K-M

Vastaa