Uusi sohva vai vanha sohva uusiksi?

Tänään oli tarkoitus kirjoittaa aivan eri asiasta, mutta täydellisen sohvan etsinnästä turhautuneena muistin somen voiman, joten tänään tuleekin sohva-asiaa.

Nimittäin.. Sen jälkeen kun päätimme siirtää talonrakennuksen jonnekin tulevaisuuteen, olen metsästänyt meille uutta sohvaa.. Tuloksetta. Haluttaisiin hyvinkin saman tapainen sohva kuin nykyinen on, mutta paljon vaaleammalla verhoilulla. Tämä nykyinen sohva on vajaat seitsemän vuotta vanha ja tosi kulunut. Aurinko on sitä haalistanut, kissa näyttänyt kyntensä yhteen nurkkaan, ainakin yksi jousi löystänyt ja niin edelleen. Nyt kuitenkin sohvan etsiminen alkaa kyllästyttää ja aloin miettiä, voisiko tämän meidän vanhan sohvan kunnostaa sisuksistaan uuden veroisiksi ja verhoilla vaaleammaksi? Tämä sohva kun malliltaan ja kooltaan sattuu olemaan kuin tehty meidän olkkariin. Jos tätä mallia vielä valmistettaisiin, ostaisimme samanlaisen tilalle.

Olisi aivan ihana ajatus vain freesata tämä vanha sohva ja antaa sille näin lisää käyttövuosia. Tai vanha ja vanha.. Minusta vajaat seitsemän vuotta on aika pieni ikä huonekalulle. Onko teistä?

Sen vuoksi järjestän nyt pienen etsintäkuulutuksen taitavalle huonekalujen kunnostajalle ja verhoilijalle.

ruuhkavuodet_2img_6287-1024x683

 

Eli oletko sinä itse tai tunnetko/tiedätkö taitavan huonekalujen kunnostajan ja verhoilijan Oulun alueelta? Tai onko sinulla mahdollisesti hyviä kokemuksia sellaisista? Tähän sohvan uusimiseen meillä on kuitenkin tietty budjetti ja se edellä mennään.

Mutta nyt.. Laittakaa vihjettä kommenttikenttään tai blogin s-postiosoitteeseen toinenikkuna@gmail.com

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

K-M

 

 

Vastaa