Tämän viikon parhaita

Tämä viikko kului edellisten malliin – vauhdilla. Perjantai-iltana silmäluomet alkoi painaa jo ennen kahdeksaa, mutta sinnittelin hereillä kymmeneen. Koska on viikonloppu ;D Tämä viikko oli muutenkin aika raskas ja stressaava monella tapaa. Onneksi näistä vähän tympeistäkin viikoista osaan nykyään muodostaa mukavat muistot mieleen ajattelemalla sekä listaamalla aina iltaisin kaikki päivän positiivisia tunteita herätteneet asiat. Kaunis auringonnousu, lasten aamuhalit, kollegan vitsi työpaikalla, maukas päivällinen, takkatuli..

Tällä viikolla huomasin, että moni listaamistani asioista olivat lisäksi jotain uutta minulle. Tässäpä viikon saldoa kaikesta hyvästä ja uudesta..

IMG_4185

  • Luin loppuun uuden mielenkiintoisen kirjan. Siitä kirjoitan myöhemmin oman postauksensa.
  • Kävimme töissä suuren pullakeskustelun lounaalla ja sain kollegaltani uuden supermaukkaan korvapuustireseptin.
  • Pitkä jahkailuni uudesta maastopyörästä tuli päätökseen, kun minulle sopiva yksilö tuli myyntiin. Neuvottelin myyjän kanssa hinnankin oikein passeliksi, joten ei voi muuta kuin hymyillä. Ja odottaa lenkkejä uudella fatbikella, jee!
  • Pyöräonni sai jatkumoa kun sain oman vanhan pyöräni myytyä eteenpäin heti seuraavana päivänä.
  • Sain vihdoin aikaiseksi varattua parturiajan ja nyt hiukset ovat taas haluamassani mitassa sekä värissä.
  • Uudella tukalla oli hyvä käydä eilen juhlimassa reipas kuukausi jälkikäteen veljeni synttäreitä. Käytiin Ossin ja veljeni kanssa pelaamassa Exit Oulun pakohuonepeli Vankilapako. Vankikarkureita meistä ei sen perusteella tule, mutta lähelle päästiin. En enää muistanutkaan, kuinka hauskoja nuo pakohuonepelit ovatkaan!
  • Pakohuoneen jälkeen meidän seuraan liittyi veljen vaimo ja käytiin porukalla testaamassa eräs uudistunut ravintola Oulusta. Oma ja kälyni tilaama menu ei harmillisesti ollut kovinkaan maukas, mutta miesten tilaamat ateriat oli tosi onnistuneet. Tunnelma oli kuitenkin ihana ja teki niin hyvää olla viettämässä iltaa aikuisten kesken. Iltaa jatkettiin vielä lasillisilla sekä pelaamalla meidän tämän hetken suosikkipeliä, Poliittisesti epäkorrektia. Peli on täyttä mustaa huumoria ja vaatii oikeanlaisen mielentilan sekä porukan sujuakseen. Huippuhauska peli, mutta ei varmasti ole kaikkien mieleen. Onko tämä teille tuttu? Sama peli löytyy myös enkunkielisenä nimellä ”Cards against humanity”.
  • Uutena mukavana juttuna tälle viikolle listaan myös Hulluilta Päiviltä tilatut juomalasit. Meillä pyörii kaapissa jonkin verran sekalaisia laseja ja mukeja. Meiltä ei kuitenkaan löytynyt aiemmin 12 samanlaista lasia isomman porukan ruokailuja varten. Nyt kuitenkin saadaan laittaa kaikki sekalaiset lasit pois ja tilalle asetellaan uudet ihanat juomalasit.
  • Yhtenä uutena ja mukavana asiana tälle viikolle ajattelin tänään alkuillasta kokeilla uutta joogaharjoitusta ennen saunaa. Jooga, sauna, sunnuntainen kasvonaamio, maukas iltapala sekä kunnon yöunet. Niillä on hyvä päättää viikko ja aloittaa uusi.

Mitä teidän viikkoonne on kuulunut?

K-M

Vastaa