Ellos Koti & Sisustus

Nyt kun meidän kodin myynnissä meneekin toivottua pidempi aika, on oma sisustuskärpänenkin heräillyt horroksesta. Tähän asti nimittäin kaikki sisustukseen liittyvä on kuitattu ajatuksella ”katsotaan sitten uuteen kotiin”. Uusi koti vielä odottaa rakentamistaan, joten heittäydyin selailemaan yhden lempparikaupan sisustusvalikoimaa.

Elloksen valikoimasta löytyy nykyään aivan ihania juttuja kotiin ja vieläpä monenlaiseen tyyliin. Oma sisustustyyli on tässä ajan kuluessa muuttunut simppelistä skandistyylistä hieman koristeellisempaan, jos niin voi sanoa. Tähän postaukseen keräilin omia suosikkeja Elloksen valikoimista.

15

Tuollaista murrettua tumman sinistä meiltä jo kotoa hieman löytyykin ja edelleen se miellyttää rauhallisuudellaan silmää. Siitä saa hieman väriä, mutta yleisilme pysyy kuitenkin sopivan hillittynä.

Eri sävyihin rakastan nykyään yhdistää varsinkin kultaa, mutta vain hieman. Liika on kuitenkin aina liikaa. Kulta tuo myös lämpöä ja mukavaa kontrastia pehmeisiin materiaaleihin ja koviin sävyihin.

7426

Meidän makuuhuoneen seinät ovat väriltään edelleen ihan jees, mutta ostoslistalla sinne on nimenomaan sängynpääty ja jotkin sirot sivupyödät molemmin puolin sänkyä. Värimaailma olisi sama kuin muuallakin kotona.

3

Mitäs tykkäätte näistä valitsemistani kuvista? Minkälainen sisustustyyli teillä on?

 

Ihanaa keskiviikkoiltaa!

 

K-M

P.S. Elloksella näyttää olevan tällä hetkellä alennuksia tekstiileistä ja matoista!

 

Kaikki kuvat Ellos Koti & Sisustus

Vastaa