Seitsemäs hääpäivä

Seitsemän vuotta sitten otetuissa hääkuvissa meistä molemmat olemme hyvin eri näköisiä. Mutta ulkokuoren muututtua sisältö on kummallakin pysynyt kutakuinkin samana. Nyt ollaan ehkä piirun verran viisaampia kuin silloin.

juliander9

Seitsemää vuotta aviossa sekä paremman puoliskon synttäreitä juhlimme maanantaina kahdestaan illallisella ravintola Oulassa, jonka jälkeen ajettiin Nallikariin tähän kuvaukseen. Tämä ”hääkuvapäivitys” tuli täytenä yllätyksenä kuvien synttärisankarille. Kuvaaja Taneli nappaili aikoinaan meidän häissä kuvia ja on Ossin hyvä ystävä, joten jännitysmomenttia ei tästä ylläristä kellekään tullut.  Tanelin mukana oli hänen puolisonsa apulaisena ja antamassa meille vinkkejä hyviin kuviin.

juliander3

You’re the honey and the moon that lights up my night

juliander6

Kuvat Taneli Laakko

 

Täydellisen hääpäivän ilta oli kaunis. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti kahdeksatta vuotta avioparina.

 

♥ K-M

Vastaa