Lash lift ja ZAO luonnonkosmetiikka ripsiväri – näyttävät ripset hellävaraisesti!

* Yhteistyössä Hoitohuone BalleRiina

Muutama vuosi sitten minulla oli aina ripsienpidennykset ja kävin huollattamassa ripsiäni 3-4 viikon välein. Jossain kohtaa kuitenkin kyllästyin siihen huoltorumbaan ja rahan menoon. Annoin pidennyksien tippua pois ja siitä tähän asti olen mennyt omilla ripsilläni, ripsivärillä niitä korostaen. Asiaan tuli muutos kun huomasin Hoitohuone BalleRiinan Instagram-tilillä kuvan Lash lift -ripsistä. Laitoin BalleRiinan yrittäjälle, Riinalle viestiä ja kyselin, minkälainen hoito oli kyseessä.

Riina kertoi Lash liftista eli ripsien kestotaivuksesta ja kutsui minut käynnille BalleRiinaan. Tällä kertaa minut vastaanotti Hoitohuone BalleRiinan iloinen Minna. Minna toimii hoitohuoneella sopimusyrittäjänä ja omaa alalta yli kymmenen vuoden kokemuksen. Riinan ja Minnan pitkän kokemuksen ja jatkuvan kouluttautumisen tuoma ammattitaito näkyykin heti hoitohuoneelle saapuessa.

_MG_1193
1

Mikä ripsien kestotaivutus?

Lash lift eli ripsien kestotaivutus on hellävarainen vaihtoehto tuomaan ilmettä kasvoille ja ripsiin. Kestotaivutuksen ottamalla omat taivutukset meikatessa saa unohtaa ja ripsienpidennyksiä ei tarvitse laittaa ellei erikseen tahdo. Kestotaivutus toteutetaan silmät suljettuina ja vaiheittain. Silmiin valitaan sopivan kokoinen geelityyny, johon ripset taivutellaan kiinni. Tämän jälkeen ripsissä käytetään permanenttiaine, kiinnitysaine, hoitoöljy sekä superbooster -hoitoaine. Samalla ripset voidaan myös värjätä. Minulle laitettiin sinimusta väri samalla kertaa.

Lopuksi ripsien päälle levitetään paikoilleen jätettävä hoitoaine, Superboost. Superboost antaa ripsille tehokosteutuksen sekä hyalyronihapon ansiosta saa ripset näyttämään paksummilta. Superboostia on kutsuttu aiemmin myös nimellä lash botox. Lash lift-hoidon jälkeen kotiin suositellaan käytettäväksi ripsiä hoitavia tuotteita. Esimerkiksi kosteuttavaa hoitoainetta tai -ripsiväriä, koska hoito kuivattaa ripsiä jonkin verran ja voi sen vuoksi saada ripsiä ”ylitaipumaan”. Vuorokauden ajan hoidosta on hyvä olla hankaamatta ja kastelematta ripsiä. Kahteen vuorokauteen ei suositella käytettäväksi ripsiväriä ja kuumuutta tulisi vältellä sama aika.

_MG_7996

Lash lift kestää ripsissä 6-8 viikkoa. Sen jälkeen hoito voidaan uusia. Välissä voi kuitenkin ripsiä värjätä. Lash liftia ei suositella raskaana oleville hormonien vuoksi. Ripset voivat tuolloin ylitaipua tai haluttua taivutusta ei tule lainkaan.

Hoidon aikana Minna laittoi myös villihköt kulmakarvani ojennukseen vahauksella sekä värjäyksellä. Nyt on ihana aamuisin vain harjata kulmat kuntoon ja unohtaa muut kulmameikkaukset. Nämä ovat niitä pieniä arjen iloja, joita arvostaa kiireisinä aamuina!

Kyselin Minnalta, kuinka Lash lift eroaa ripsipermanentista. Lash lift on hoitona yksilöllisempi aina geelityynyjen koosta ripsityypin ja aineiden keskinäisiin vaikutusaikoihin. BalleRiinan käyttämissä Ruthien Belle -tuotteissa on omat tarkat vaikutusajat niin hennoille, normaaleille kuin vahvoillekin ripsille. Ripsipermanentissa kaikille käytetään tismalleen samoja aikoja.

Minna kertoi myös, että Lash lift on todella varteenotettava vaihtoehto ripsienpidennyksiä haluaville nuorille. Ripsienpidennysten yleistyttyä kovasti myös nuoret ovat kiinnostuneet tuomaan extraa katseisiinsa. Lash lift on loistava sekä hellävarainen tapa hieman kokeilla tällaisia ripsihoitoja, jopa nuorilla. Kuitenkin alle 18-vuotiailta pyydetään vanhempien suostumus yleisen käytännön mukaan.

_MG_1186

Ja ripsien kestotaivutuksen ollessa kunnossa on aika siirtyä ripsivärin pariin! Minulla on ollut nyt pidemmän aikaa käytössä joko Lancômen Hypnôse –ripsiväri tai L’Oréal Paris Volume Million Lashes –ripsiväri. Molemmista tykkään kovasti, mutta otin innoissani testiin ZAOn luonnokosmetiikka -ripsivärin. Nimittäin luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteet ovat ehdottomasti tämän hetken lemppareitani, joten myös kosmetiikkapuoli kiinnostaa! Tästä edellisestä vierailustani BalleRiinaan voit lukea tarkemmin luonnonkosmetiikasta sekä tietenkin Hoitohuone BalleRiinasta.

ZAO Aloevera -ripsiväri sisältää nimensä mukaisesti ripsiä hoitavaa luomu aloe veraa. Aloe veran lisäksi ripsiä ravitsee luomu karitevoi sekä luomu risiiniöljy. Aloevera mascara on raaka-aineiltaan 58% luomulaatuista sekä 100% luonnonmukaista. Tämä ripsiväri on vegaaninen ja on saanut Ecocert Greenlifen myöntämän COSMOS LUOMU -sertifikaatin, joka noudattaa COSMOS standardeja. Kaiken lisäksi ripsiväripakkaus on uudelleentäytettävä, joten ekologinen ajatus on tässäkin tuotteessa viety pitkälle.

_MG_7986
_MG_7961

Ripsivärin koostumus oli erilainen kuin aiemmin käyttämissäni ripsareissa. Ripsiväri oli hieman jäykempää ja sen vuoksi parilla ensi levityksellä en saanut ripsiä ihan niin tuuhean näköiseksi kuin aiemmin mainitsemillani ”vakkarituotteilla”. Nyt viikon käytön jälkeen homma luistaa hyvin ja ripset ovat tuuheat.

Tämä ripsiväri meni ehdottomasti omaan top 3 ja taistelee kärkipaikasta Lancômen Hypnôse –ripsivärin kanssa. ZAOn aloe vera -ripsivärin pysyvyys on aivan omaa luokkaansa, vaikkei ole vedenkestävä! Tämä on nyt nimittäin testattu aika äärimmäisissä olosuhteissa viime viikonloppuna Levi Arctic challengessa. ZAOn ripsivärin meikkasin ripsiin heti aamulla, jolloin myös helteet iskivät. Vajaan viiden tunnin urheilusuorituksen aikana ripsiväri pysyi aikalailla täysin paikoillaan, vaikka tosiaan hiki virtasi kasvoillakin, mutaa lensi silmiin, vesiesteitä oli neljä, joissa myös sukellettiin aina muutaman sekunnin ajan. Siltikin tämä luonnonkosmetiikka ripsiväri pysyi paikoillaan ja sukelluksen jälkeen ikäänkuin ”suli” hieman pois valumatta minnekään. Hämmästeltiin asiaa koko meidän joukkueen kesken, koska aamulla kerroin heille ripsaria sutivani juurikin testimielessä äärimmäisiin olosuhteisiin.

_MG_8024

Olen ihan supertyytyväinen lash liftin ja tämän ZAOn ripsivärin yhdistelmään! Rakastan tietoa siitä, että käyttämäni tuote on puhdasta ja että tällä hetkellä minulla ei ole mitään muuta kuin omat ripseni. Ripset ovat koko ajan kauniisti taipuneet ja ripsivärillä saan vielä helposti boostattua katsetta. Mutta ripsienpidennykset eivät missään nimessä ole poissuljettu vaihtoehto minulla. Rakastan niitäkin ja niiden helppoutta juurikin näinä ruuhkavuosien kiireisinä aamuina. Hoitohuone BalleRiinan palveluihin kuuluu myös näyttävät ja ammattitaidolla toteutetut ripsienpidennykset. Tästä pääset tutustumaan kaikkiin BalleRiinan palveluihin.

Ajan BalleRiinaan voit helposti varata heidän nettisivujensa kautta. Varatessasi aikaa näet heti kaikki vapaat ajat maanantaista perjantaihin klo 9-17 välillä sekä lisäksi kaikki muut mahdolliset ajat. Ajanvarauspalvelussa voit myös muuttaa varaamaasi aikaa. Peruutukset tulee tehdä joko soittaen tai tekstiviestillä.

BalleRiinan yhtenä suurena ajatuksena on antaa asiakkaalle 100-prosenttisesti varaamansa aika. Tämä tarkoittaa sitä, että varatessasi ajan BalleRiinaan, aika on sinulle omistettu. Riina ja Minna omistautuvat asiakkailleen täysin, tarkoittaen sitä, että he eivät vastaa hoitojen aikana puhelimeen tai poistu palvelemaan muita asiakkaita. Heidän mahtava nettiajanvarauksensa mahdollistaa tämän ja sen, että ajan voi varata missä vain sekä aivan milloin itse haluat.

 

Kiitos Minna ja hoitohuone BalleRiina ihanan luonnollisista ja näyttävistä ripsistä!

*Osa tuotteista saatu

 

K-M

Vastaa