Muistoja imetystaipaleelta

Sain mahtavan tilaisuuden muistella omaa imetystaivaltani kun Nykymutsin imetyskirjan tekijät ottivat minuun yhteyttä ja kysyivät haluaisinko kirjoittaa oman tarinani heidän blogiinsa.

IMG_1142

Nykymutsin imetyskirja on koottu teos imetykseen liittyvistä erilaisista tarinoista ja kokemuksista. Niin kirjan kuin Lauran ja Pauliinan bloginkin on tarkoitus tarjota vertaistarinoita sekä ”virtuaalisen olkapään” äideille imetyksen ihanassa ja niin haastavassa maailmassa, kuten Laura hienosti puki sanoiksi minulle projektistaan kertoessaan.

Minun tarinani ”Kun imetys onnistui kahden pettymyksen jälkeen” on luettavissa tästä linkistä. Siinä kerron, kuinka minä tuon kuopuksemme imetyksen koin ja mitä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä siihen liittyi.

newbornphoto9IMG_8704

Lauran ja Pauliinan Nykymutsin imetyskirja ilmestyy kauppoihin tulevana syksynä. Kirjan lisäksi heidän nettisivuiltaan löytyy paljon kirjoituksia ja tietoa koko kirjaprojektistaan.

Kiitos vielä kerran Laura ja Pauliina kun sain kunnian päästä mukaan upeaan projektiinne. 🙂

 

K-M

Vastaa