Helleaalto

Kiitos taas tuhannesti kaikista ihanista viesteistä liittyen edelliseen postaukseen ♥ Usein sitä miettii liikaa, mitä muut mahtavat ajatella, mutta tähän mennessä olen saanut vain ja ainoastaan paljon positiivisia viestejä aina tsempeistä ja vertaistukeen. Kiitos vielä kerran!

Mutta nyt taas keveämpiin aiheisiin (vaikka ihanan keveältä edellisen postauksen tekstit tuntuivatkin kirjoittaa ;D ). Tämä mahtava toukukuinen helleaalto!! Ai että me ollaan nautittu tästä lämmöstä. Ja jäätelöstä.. Melkein yhtä lämmin toukokuu oli viisi vuotta sitten meidän esikoisen ollessa vauva, joten oli jo aikakin alkukesän helleaallolle.

_MG_9454

Päivät ollaan vietetty aikalailla aamusta iltaan ulkona leikkien ja pihahommia tehden. Meidän esikoinen on myös nyt innostunut maastopyöräilystä, joten pyörillä ollaan sitten veivattu eri kokoonpanoilla päivittäin. Ihana yhteinen harrastus! Saapa nähdä innostuuko kaikki pojat samalla tavalla. Ainakin pyöräily on keskimmäisenkin mieleen, mutta vielä pitää harjoitella tiellä ennen rossailupolkuja. Pienin taas istuu hyvin tyytyväisenä tuolla kärryn kyydissä ja katselee maisemia.

IMG_9927
IMG_9926
IMG_9921

Aurinkorasvaa on viikon aikana kulunut jo kohta koko purkillinen. Siitäkin huolimatta onnistuin polttamaan oman selkäni. Pojille levittelen aina supertarkasti rasvat, mutta itselle sitten näköjään liian hätäisesti selän puolen unohtaen. Puolen päivän aikaan ollaan vietetty lasten kanssa siestaa sisällä tai varjossa. Pienimmäinen nukkuu silloin päikkärinsä ja me muut jäähdytellään viileässä sisätiloissa. Unta ei ole tarvinnut kovin kauaa iltaisin houkutella kaiken ulkoilun ja leikkimisen jälkeen. Ja onhan tällainen kuuma ilma ihan erillä tavalla uuvuttavaakin. Mutta niin ihanaa samalla!

IMG_9944
IMG_9953
IMG_9969
_MG_9453

Tänään on hieman viileämpää, joten nyt on hyvä sauma siivoilla kotiakin välillä. Meillä kun kesäkoti on yhtä hiekkakasaa siellä täällä ja tavarat hujan hajan. Siivoaminen on kyllä vihon viimeinen homma, mitä hyvällä kesäsäällä alan tekemään! 🙂

Onneksi parin päivän päästä pitäisi taas olla uuden helleaallon aika. Me ei ainakaan saada tarpeeksi lämpimästä ilmasta, jäätelöstä ja pienistä likaisista kesävarpaista 😉

Nyt nautitaan!

K-M

Vastaa