Vaihtelua viikonloppuun

Ihanan erilainen viikonloppu alkaa olla lopuillaan.

Erilaisen tästä viikonlopusta teki jo se, että olin yksin poikien kanssa Ossin ollessa reissussa. Mutta ennen kaikkea se, että vietin perjantain ja lauantain välisen yön sekä seuraavan aamun YKSIN kotona. Pojat olivat mummulassa yötä. Minä olin tosiaan ystäväni kanssa katsomassa Anatuden mahtavaa showta Oulun Energia areenalla.

Show oli kyllä niin loppuun asti mietitty ja toteutettu! Välillä jäin vain tuijottaa uskomattoman lahjakkaita taustatanssijoita ja loput ajasta me tanssittiin itsekin otsat hiestä märkänä ;D Keikan jälkeen me käveltiin keskustaan yhdille joiden perään todettiin, että perjantainen yöelämä oli nyt nähty. Eli ei muuta kuin taksitolpalle ja kotia kohti. Tultiin sitten vielä hetkeksi tähän meille höpötteleen ennen unia.

IMG_9578

Mutta eilisaamu!! Vitsit miten outoa herätä yksin ja täydessä hiljaisuudessa! Enpä muista milloin viimeksi sain herätä noin rauhassa.

Pojat hain kotiin puolen päivän aikaan, mutta ennen sitä päätin nauttia palan arjen luksusta ja käydä YKSIN suihkussa. Ai että nautin kun kukaan ei tullut koputteleen tai huuteleen äitiä ;D Tai taapertanut vaatteet päällä suihkun alle..

Poikien kanssa jo sovittiin viikolla, että lähdetään meidän pienimmäisen päikkäreiden jälkeen Ideaparkiin katseleen kirja- ja lelukauppaan. Sieltä lähtiessä napattiin vielä sushit ja donitsit mukaan. Kotona sitten herkuteltiin ja kuunneltiin samalla Kärppä-peliä nettiradiosta kun sitä ei telkkarista näkynytkään.

IMG_9582IMG_9584IMG_9585

Tänään oma päivä kului aikalailla kotia siivotessa asuntonäyttöä varten. Hetken ehdin onneksi pyörähtää nauttimassa tuosta lämpimästä kevätsäästä. Nyt tosiaan tuntuu, että kesää kohden mennään ja vauhdilla! Näin tänään pihalla kevään ekan nokkosperhosenkin eli hyvältä näyttää. Ja tuntuu! 🙂

Mites teidän viikonloppu meni? Oliko kukaan teistä Anatuden keikalla?

 

K-M

Vastaa