Kalenteri täynnä

Pääsiäisen rento meininki jäi jotenkin päälle täksikin viikoksi.. Tuntuu, ettei olla tehty oikein mitään, vaikka sama tohina meidän perheellä on koko ajan päällä niin kuin aina ;D

Huhtikuu on täynnä kaikkea kivaa ja otsikon mukaisesti kalenteri on täynnä tämän kuun osalta. Lähestyvän kesän merkki kun alkaa tulla varsinkin viikonloppuille ohjelmaa! Nyt alkavana viikonloppuna on mm. synttärijuhlat ja jotain salaperäistä kulttuuria minulle. Ihana serkkuni vie minut ja veljen vaimon huomenna nauttimaan illasta kuulemma kulttuurin merkeissä. Jännää! Ilta on siis minun ja kälyni 30-vuotissynttärilahja, jonka toteutus onnistui vasta nyt meidän kolmen aikataulujen vuoksi. Eikä kyllä haittaa yhtään. Ihanaa päästä vaihtamaan kolmestaan kuulumisia oikein kunnolla. ♥

_MG_8401
_MG_8425
_MG_8417

Seuraavanakin viikonloppuna olen taas menossa perjantaina. Nimittäin Antti Tuiskun keikalle! Syksyllä mietiskelin mihin käytän kulttuuriseteleitäni ja päätin sitten ostaa lipun Anatuden keikalle. Ihana ystäväni ei kauhean kauaa miettinyt kun kysyin häntä mukaan. Eli tyttöjen ilta + Antin areenakeikka. Oon aika innoissaan! 😀 Ossin kanssa vaan sattui tuplabookkaus ja heidän jokavuotinen pilkkireissu osuu juuri samalle viikonlopulle. Pojat pääsevät mummulaan yöksi, joten ei tarvinnut alkaa kummallakaan perumaan menoja. Isovanhemmat on kultaa.

Kolmas viikonloppu meneekin sitten synttäritouhuissa kun meidän keskimmäinen kultakimpale täyttää jo 4 vuotta! Miten se onkin aina yhtä suuri ihmetys kun lapsille tulee vuosia lisää? Vastahan meidän rakas luontomies oli pieni vauva ja nyt jo 4! ♥ Ihan käsittämätöntä..

_MG_8466
_MG_8447
_MG_8419

Huhtikuun viimeistelee perinteinen kevätreissu Rukalle. Reissu sattuu jo toisen vuoden peräkkäin samaan aikaan Rukan Vappuhulinoiden kanssa. Onpahan ainakin porukkaa! Reissuun lähdetään siis veljen perheen kanssa ja koitetaan vielä ainakin kerran käyttää kaikkia lapsia laskettelemassa tuolloin. Meidän pienimmäinen tosin saa lasketella pulkkamäessä vielä. Muuten juhlitaan omat vappuhulinat lasten kanssa mökillä.

Sellaista kivaa meidän viikonloppuihin.

Onko siellä muilla jo kevätfiilis päällä? Minulla kyllä on ja vahvasti, vaikka ulkona melko harmaalta näyttääkin. Sulaapahan lumet ainakin vauhdilla!

Mukavaa alkavaa viikonloppua! 🙂

K-M

 

P.S. Eikö ole aika cool guy meidän pikkumies? ;D Testattiin herran kevätvaatteita jo vähän valmiiksi. Kengät tosin taitavat olla vasta syksyllä sopivan kokoiset..

Vastaa