Ole mitä vain

Yhteistyössä Vegaoo

 

”Always be yourself,

unless you can be Batman,

then always be Batman”

8
10

Kun naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden nettikauppa Vegaoo kyseli haluaisinko tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, en epäröinyt hetkeäkään. Nimittäin meidän poikien suosikkileikit tällä hetkellä ovat nimenomaan roolileikit. Blogia seuranneet sen jo tietävätkin ;D

Vegaoo on alunperin Ranskasta yli 14 maahan Euroopassa kasvanut nettikauppa, jonka valikoimista löytyy laaja valikoima naamiaisasuja tarvikkeineen sekä monipuolinen kattaus juhlatarvikkeita. Niin asuista kuin juhlatarvikkeista löytyy moneen teemaan sopivia tuotteita. Omat suosikkini lasten naamiaisasujen lisäksi ovat pari- ja ryhmäasut! Innostuin jo suunnittelemaan ystäväporukalle muutamat teemabileet kun bongasin sivuilta mm. 20-luvun gansteriasut pariskunnalle.
Lisäksi innostuin vauvojen ja taaperoiden laajasta asuvalikoimasta. Niistä suosikkini on Puutarhatontun asu ;D

Mutta takaisin lasten asuihin. Poikien kanssa silmät loistaen selattiin Vegaoon sivuja ja päädyttiin yhteistuumin valitsemaan Batman-asu suosikiksemme.

1
6
2

Tiesittekö, että roolileikkien kerrotaan olevan jopa tärkein leikkimuoto varhaislapsuudessa? Roolileikkien avulla lapsi pääsee käyttämään mielikuvitustaan olemalla joku muu. Silloin lapsi harjoittelee turvallisesti sosiaalisia taitojaan ja oppii ymmärtämään miten eri ihmiset käyttäytyvät ja näyttävät tunteitaan. Roolileikit kehittävät lapsen kieltä ja laajentaa sanavarastoa.

Varmaan aika monen kotona on vipeltänyt poliisi ja roistot, prinsessat, supersankarit, palomiehet ja eläinlääkärit? 😉

9
7
3

Meidän supersankarit ovat aivan haltioissaan upeasta Batman-asusta! Ja niin olen kyllä minäkin! Batman-asun lisäksi pakettiin valikoitui Star Wars-fanien toiveesta Yoda-naamari. Galaksien välisiä leikkejä ollaan kuulemma huomenna, joten kuvia naamarista tulee sitten myöhemmin.

Kuvan Hulk-asu näyttää myös löytyvän Vegaoon valikoimista (lasten kokojen lisäksi aikuisten ja koirien Hulk-asut!).

Klikkaamalla Lasten naamiaisasut pääset suoraan Vegaoon suomenkieliseen nettikauppaan ihastelemaan valikoimaa. Suosittelen tutustumaan! 🙂

 

K-M

4 thoughts on “Ole mitä vain

  1. Siis vau mitä kuvia! 😊 Pitääpä tutustua nettikauppaan. 👍

Vastaa