1-vuotissynttärit

Eilen päästiin vihdoin juhlimaan meidän pikku naperon ensimmäisiä synttäreitä. Ne kun piti viikon takaa siirtää sairastelujen vuoksi.

Juhlat sujui hienosti ja päivänsankari oli innoissaan juhlahumusta. Niin innoissaaan, että ei millään malttanut ottaa pieniä päikkäreitä kesken juhlien, vaikka silmät painui melkein väkisin kiinni ;D Kukapa se omissa juhlissaan nukkumaan menisi?

_MG_7265
_MG_7258

Melkein kaikki kutsutut pääsivät paikalle ja ukkeli sai taas toinen toistaan ihanempia lahjoja. Meillä on aina aika sama vieraslista lasten synttäreillä, mutta nyt päätettiin pitää hieman pienemmällä kokoonpanolla nämä Naatin ensimmäiset synttärit. Pienemmälläkin porukalla hulinaa kuitenkin riitti ja ei tarvinnut meidän perheessä kovin kauaa unta houkutella illalla.

_MG_7303
_MG_7294
_MG_7274
_MG_7308

Tarjolla oli tietenkin täytekakkua, josta tällä kertaa tuli tuollainen talvinen jääkarhukakku. Makuina valkosuklaa-mansikka. Muina makeina tarjottiin aiemmin hehkuttamaani kuivakakkua, macaron-leivoksia, tuulihattuja, Kinderpiirakkaa tuollaisena käänteisenä versiona ja karkkia.

Suolaiselta puolelta löytyi pikku pizzoja, täytettyä patonkia, karjalanpiirakkaa kahdella täytteellä (poro- ja lohitäyte) sekä tietty perus sipsit ja popcornit.

Hyvin riitti kaikki syötävät ja itseasiassa jäi ylikin niin, että tässä parhaillaan odotellaan rääppiäisille porukkaa.

_MG_7299

Nämä lasten synttärijuhlat menee aina niin vauhdilla ohitse ja ei oikein koskaan ehdi kunnolla seurustelemaan kaikkien vieraiden kanssa. Mutta on nämä siltikin niin mahtavia päiviä kun saa seurata tuota lasten riemua ja jännitystä ;D

Kiitos kaikille vieraille ♥

 

Ja mukavaa laskiaissunnuntaita! Meillä herkutellaan pullan sijaan kakulla ja mäenlaskukin vaihdettiin maastopyörälenkkiin sekä Nallikarin talvikylän touhuihin 🙂

 

K-M

 

Vastaa