Sekamelska

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa tällaisen ”sekamelskapostauksen”, koska blogi toimii edelleen myös itselle yhdenlaisena päiväkirjana. Eli mitäs tässä viime aikoina on touhuiltu..

Ensinnäkin viime viikon sairastelut alkaa olla taputeltuna. Nuorimmaisella on vielä vähän satunnaista yskää ja eilen käytiin vielä kertaalleen tsekkaan korvat, ettei siellä varmasti ole mitään tulehduksia. Kaikki oli onneksi kuten pitää ja jos ei nyt toivottavasti tulee enää mitään esteitä niin päästään vihdoin juhlimaan pikkumiehen ensimmäisiä synttäreitä lauantaina!

Sairasteluista ja pakkasesta huolimatta ollaan pyritty ulkoilemaan mahdollisimman paljon. Kylmä ilma avaa hyvin hengitysteitä, joten ihan senkin vuoksi ollaan käyty happihyppelyillä joka päivä. Ja nautittu tuosta valosta!!

IMG_8862

Pikkumiehen synttäreiden jälkeen toiseksi isoin juttu on tämä talohaave. Nyt ollaan saatu yhteensä kolme tarjousta ja yhtä odotellaan vielä saapuvaksi.

Ensiksi laskettiin meidän budjetti ja nyt sitten selvitetään minkälaisen talon sillä pystyttää. Tällä hetkellä näyttää, että juuri sellaisen simppelin perustalon, joka me nimenomaan halutaan. Ei mikään linna, vaan vajaat 120 neliötä toimivaa tilaa meidän viisihenkiselle perheelle. Alla olevan kuvan keskellä oleva pohjapiirros alkaa olla aika lähellä sitä, mitä halutaan jos saadaan ostettua se meidän haaveiden tontti. Poikien makkarit tulevat tielle päin ja meidän makkari sekä yhteiset tilat (oh + keittiö) kohti metsää. Nyt seuraavaksi laitetaan tämä meidän nykyinen koti myyntiin ja toivottavasti sille löytyy pian ostaja.

Täällä kotona notkuu vähän joka pöydällä noita talokirjoja ja minä olen vanhoista sisustuslehdistä repinyt inspiroivia sivuja talteen. Suunnitteilla olisi hieman Kannustalon Lato-mallin tyylistä taloa, mutta ei kuitenkaan ihan samanlaista. Korkea katto, tumma ulkoverhous ja isot ikkunat tontin metsäpuolelle.

Puhelin pirisee päivittäin kun talofirmojen myyjät kyselevät tarjoustensa perään. Kivahan heidän kanssaan on jutella kun on kyse mahdollisesta omasta talosta ;D

_MG_7159

Tällä viikolla olen nauranut vanhoille matkakuville ääneen useammat kerrat ja lähetellyt näitä vanhoja muistoja matkakumppaneillekin. Vuoden 2000 Teneriffan reissukuvat ovat ehdottomasti parhaimmasta päästä mitä naurukohtauksiin tulee! Eikä 2007 Lontoon kuvat paljoa häviä ;D Kuvasta päätellen minun hiukset ovat olleet Teneriffan reissulla tuollaiset kivan haalistuneet oranssit.. mätsää ainakin huiviin.

Itse asiassa juuri näiden kuvien myötä alkoi haluttaa uudelleen tuonne, koska haluaisin päästä pienelle patikkaretkelle Teidelle (tulivuori). Siellä me käytiin tuollakin reissulla ja muistan, että maisemat olivat upeat.

Ja hei, näiden kuvien myötä aloin keräillä tietokoneelle kansioon lempparimatkakuvat kautta aikojen. Teen niistä sitten oman postauksensa. Se vaatii vaan skannausta, koska eihän ennen 2000-lukua ollut mitään digikameroita vaan vanha kunnon filmirulla!

IMG_8832

Ulkoilujen lisäksi ollaan mm. pelailtu, käyty vaatekaappeja läpi, otettu parit kuvaussessiot veljen firmaa varten ja nukuttu päikkäreitä. Yöt kun ovat edelleen niin tympeän katkonaisia.

Käytiin myös veljen vaimon kanssa sovittamassa pyöräilyseuran ajovaatteet ja nyt pitäisi vielä muistaa laittaa tilaus vetämään.

Ja ehdottomasti mainitsemisen arvoinen seikka on se, että minua pyydettiin kuvaamaan häät tulevana kesänä!! Niin ihanaa, mutta ihan todella jännittävää! Onneksi on paljon aikaa treenata kuvaamista ja lukea vinkkejä dokumentaariseen hääkuvaukseen. Minulle jo onneksi alustavasti lupailtiin lainaan vähän parempia objektiiveja kuvauksia varten, joten niistä ei tarvitse stressata. Mutta ne kuvat sitten.. niihin kun on tasan yksi mahdollisuus! Olen kyllä tosi otettu tästä pyynnöstä. Nyt vaan harjoittelua.

 

Tuo alempana oleva metsäkuva on muuten ihan sen meidän haaveiden tontin vieressä! Tontilta polun alkuun on matkaa alle 100 metriä! ♥

IMG_8868IMG_8843_MG_7166

Ja viimeissä kuvassa hieman koristusta lauantaisia juhlia varten. Kauppahommat on muutamaa juttuja lukuunottamatta hoidettu eli huomenna loput leipomiset ja koti siistiksi! Lauantaina karkeloidaan pikkumiehen kunniaksi ♥

 

Siinäpä noin viikon sekamelska vailla punaista lankaa 😀 Palataan taas!

 

K-M

2 thoughts on “Sekamelska

Vastaa