Lahjaidea ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä lähestyy ja haluan vinkata teille huipun lahjaidean! Omien ystävieni kanssa ollaan viime vuosina todettu, että paras lahja mitä voit ystävälle antaa, on yhteinen aika. Näiden kiireisten vuosien keskellä tuntuu, ettei aikaa löydy millään tarpeeksi kaikkeen, mutta tämän lahjan avulla tilanteen saa hauskalla tavalla haltuun. Idean tähän bongasin Lindan blogista ja Pinterestista. 

IMG_6132

Minä väkersin tämän kuvanmukaisen lahjan Ossille yhdeksi joululahjaksi. Huomasin nimittäin, että me ollaan vedetty yhtä köyttä nyt kymmenen vuoden ajan, joten pitäähän sitä juhlia asiaankuuluvalla tavalla.

Lahjaa varten hankin rasian, kolmetoista kirjekuorta ja kolmetoista korttia. Ensimmäiseen kuoreen kirjoitin ”Avaa 24.12.2017”. Kuoren sisältä löytyi alla oleva itse väkerretty kortti sisältäen hieman arvoituksellisen tekstin muista kirjekuorista. Kahteentoista muuhun kuoreen kirjoitin ”Avaa 1.1.2018, Avaa 1.2.2018” ja niin edelleen vuoden viimeiseen kuukauteen saakka.

Jokaiseen kahteentoista korttiin puolestaan kirjoitin kullekin kuukaudelle suunnitellut treffit.

IMG_6161
IMG_6141 – kopio

Tammikuun kortti oli tuo hulvaton kuva iäkkäämmästä parista, joita meidänkin toivon aikanaan sitten olevan. Ensimmäisen kuukauden treffit oli kevyt aloitus tälle kaikelle ja pidettiin ihan vain leffailta kotona lasten mentyä nukkumaan. Ossi sai valita elokuvan ja herkut.

Alkaneen helmikuun treffit vievätkin meidät yhdessä viettämään keilailtaa. Noita treffi-ideoita mietiskellessä huomasin, että me ei  muun muassa olla ikinä käyty kahdestaan keilaamassa, joten nyt on korkea aika toteuttaa sellaiset tärskyt ;D


IMG_6154 – kopio
IMG_6177
Loppuvuoden kortit ja treffi-ideat jätän nyt vielä toistaiseksi pimentoon, ettei tuon paremman puoliskoni yllätykset menisi pilalle. Sen verran kuitenkin paljastan, että melkein jokaisen kuukauden idea on jotain sellaista, mitä ei olla koskaan tehty ihan vain kahdestaan tai ollenkaan. Muutamat tärskyt tulee viemään meitä molempia omille epämukavuusalueilleen ja osa testaa meidän tiimityötä. Kuitenkin hauskalla tavalla, koska tarkoituksena on nimenomaan viettää yhdessä tärkeää laatuaikaa, eikä suinkaan tympäännyttää toisiamme ;D

Suomessa ystävänpäivä keskittyy enemmänkin nimenomaan ystäviin, mutta tämän lahjaidean juju onkin siinä, että tällaisen vuoden kestävän yllätyksen voi antaa kenelle tärkeälle ihmiselle tahansa. Olipa hän sitten ystävä, puoliso, työkaveri tai kuka vain elämääsi kuuluva henkilö kenet haluat yllättää.  Kirjekuorien sisältö voi olla mitä vain yhteisestä tekemisestä koskettavaan runoon tai hauskaan vitsiin.

Ja parasta tässä on yhteisen ajan lisäksi se, että saa joka kuukausi seurata toisen reaktiota uuden kirjekuoren ja kortin paljastuessa. ♥

 

K-M

 

 

Vastaa