Koti sairastupana taas

Täällä sitä taas hoidellaan karhunpentuja. Esikoiselle flunssa iski jo viikonloppuna ja alkaa nyt olla jo ohitse, vuorossa on nyt sitten kaksi pienempää potilasta. Nenät vuotaa ja ukkelit ovat aika nuutuneita.

Tulevana lauantaina olisi tarkoitus juhlia meidän pienen Runebergin ensimmäisiä synttäreitä, mutta katsotaan nyt pitääkö juhlat siirtää. Onneksi kaikki etukäteen pakkaseen leivottavat herkut on jo valmiina, joten nyt odotellaan ja katsotaan miten poikien vointi menee. Torstaina näkee jo hyvinkin, että pidetäänkö juhlat sittenkin joku toinen viikonloppu.

IMG_9502

Viime viikonloppuna saatiin kiriä kuluneen viikon univajetta umpeen kun minun vanhemmat ottivat meidän kaksi nuorimmaista naperoa yöksi mummulaan. Ja mehän nukuttiin! Lauantai-illan kävelylenkki, sauna ja hyvä iltapala takasi unta kokonaiset 9 tuntia putkeen. Vitsit mikä olo oli aamulla!!

Itse lauantaipäivä puolestaan kului minulla valokuvauksen tehokurssilla. Kurssi oli ihan älyttömän hyvä ja opin muutamien tuntien aikana omasta kamerasta ja valokuvauksesta enemmän kuin koko edellisenä vuonna. Sisäistettävää tuli melkoinen määrä ja nyt tuntuu, etten osaa edes käyttää omaa kameraa enää ;D Mutta toistoja sekä käytännön treeniä niin eiköhän ne uudetkin jutut ala tuntumaan helpommilta.

Sunnuntaina Ossin äiti tuli tänne meille hoitomaan poikia siksi aikaa kun käytiin Ossin kanssa äänestämässä ja talonäytöksessä. Talonäytöksessä sovittiin treffit tarjouspyynnön suhteen ensi viikon maanantaille. Hauska nähdä kyseisen firman toiminta näin asiakkaan puolelta. Olin nimittäin kesätöissä samaisen yrityksen asiakaspalvelussa kymmenen vuotta sitten.. Yksi talopakettitarjous toiselta firmalta meille tupsahti itseasiassa eilen illalla ja siihen pureudutaan heti kun vain Ossin kanssa yhdessä ehditään. Tästäpä ne hommat alkaa rullaan hiljalleen. 🙂

Asiaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta ei auta kuin päättää nämä pikamoikat lyhyeen. Ossi tulee pian kotiin ja minun pitää samalta seisomalta lähteä omille asioille. MUTTA heti kun aika antaa periksi lasten sairastelulta ym. niin istun koneen eteen ja näpyttelen postauksia luettavaksi. Luonnoskansio pursuaa ideoita ja otsikoita jo toistakymmentä kappaletta eli asiaa tulossa runsain mitoin 🙂

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

K-M

Vastaa