Ihminen ihmiselle

Kiitos tuhannesti edellisen postauksen vastaanotosta! Minun pelko ja jännitys postauksen julkaisemisen jälkeen oli ihan käsinkosketeltavissa ja hoin mielessä, että mietinkö nyt ihan loppuun asti tätä asiaa.

Selvästikin mietin. Hetki postauksen julkaisemisen jälkeen omat viestikanavat niin tietokoneella kuin puhelimessa alkoivat piipata ja vilkuttaa toinen toistaan ihanempia viestejä ja puheluita. Teidän tsempit, rohkaisevat, myötätuntoiset ja lohduttavat sanat meni suoraan sinne minne pitikin, ihon alle. Ja siellä ne nyt tsemppaa minua vaikeina hetkinä ja muistuttaa avustaan hyvinä hetkinä.

kiitos

Kiitos teille tutut ja tuntemattomat. En osaa oikein muuta sanoa, mutta ei varmaan tarvikaan. Kiitos kun kerroitte, että en ole asian kanssa yksin. Kiitos niistä kannustavista sanoista.

Nyt tajuan miksi blogin kirjoitus oli pari viikkoa sitten niin vaikeaa.. Tuntui aivan absurdilta idealta kirjoittaa jotain kakkuohjeita kun samaan aikaan tämä asia pyrki ulos.  Mutta nyt kun se on ulkona niin voin taas keskittyä niihin elämän pintapuolisiin iloisiin asioihin, mihin tämä blogini on tarkoitettu. Kuitenkin ripauksilla sitä tosielämää 🙂

Kiitos vielä kerran <3

 

K-M

2 thoughts on “Ihminen ihmiselle

  1. Olet rohkea Selviytyjä ja ainutlaatuinen rakas kummityttöni❤ Elämämme monenlaiset tapahtumat ja kriisit laittavat koetukselle mutta rakkaiden tuki verkosto ja ammatti ihmiset ovat paras lääke mitä itsekkin tiedän😘 Moni saa varmasti hyvää tietoa ja voimaa myös omaan jaksamiseensa kun uskalsit avautua ja kirjoittaa kokemuksestasi.

Vastaa