Uusi viikko

Niin starttasi taas uusi viikko käyntiin. Edellisen viikon tyhjä pää alkaa onneksi hiljalleen täyttymään ja inspistäkin putkahtelee mieleen hiljalleen. Kun mitään erityisiä postaustoiveita ei edelliseen postaukseen tullut (yhtä lukuunottamatta, kiitos Katjalle!) niin jatkan höpinöitäni samaan entiseen malliin. Mutta kertokaa ihmeessä jos joskus myöhemmin tulee jotain toiveita tai juttuja mieleen!

20117_5

Edelliseen viikkoon kuului ihan perusjuttuja. Kotihommia, leikkimistä, vähän urheilua, yhden pikkumiehen synttärit, taloesittelyä (rakennuskuume sen kuin kasvaa..), kaappien siivoilua ja yhdet pikaiset treffit Prisman kahviossa Ossin kanssa ;D

Tämä viikko puolestaan alkoi pienellä henkilökohtaisella kriisillä. Ilmoittelin nimittäin juuri meidän esikoisen eskariin. Niin alkaa koulutaival meidänkin perheessä hiljalleen. Ja seuraavat sydämentykytykset aiheutti päivähoitohakemuksen täyttäminen meidän pienimmälle naperolle. Huh huh sanon minä! Niin se aika jatkaa juoksuaan, vaikka minä sen kyllä mielellään pysäyttäisin tähän paikkaan edes hetkeksi. Onneksi noiden molempien alkuun on vielä noin 7 kuukautta aikaa. Mutta kokemuksesta tiedän, että se menee hetkessä.

nallikari1

Lisää perhosia vatsaa aiheuttaa rakennuskuume, joka todella nousi korkealle eilisessä taloesittelyssä! Viikonloppu meni muutenkin silmät ristissä talojen pohjaratkaisuja tuijotellen. Sen ansiosta ollaan kuitenkin nyt aiempaa paremmin kartalla Ossin kanssa siitä, mitä halutaan omalta talolta, kuinka monta neliötä ja mitkä seikat meille on tärkeintä. Seuraavaksi aletaan sitten kartoittamaan talorakentajilta toimitussisältöjä ja tietenkin tarjouksia hinnoista. Sen perään katsotaan täsmääkö meidän budjetti tarjousten kanssa vai jätetäänkö rakennushanke tuleville vuosille ja uudelle budjetille.

nallikari2

Sellaisia juttuja heti näin viikon alkuun. Ja tuosta rakennushankkeesta tulen varmasti kirjoittamaan vielä lisää, kävi siinä niin tai näin. Muitakin aiheita pyörii mielessä useampi eli palataan taas pian juttuun uusien ideoiden parissa!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

K-M

Vastaa