Tylsä

Joulukuu meni koristeineen ja ilotulituksineen. Nyt koti tuntuu ihan tylsältä kaiken sen tunnelmallisuuden jälkeen. Kuulostaako tutulta? ;D

Sisustusinspiraatiota olisi kyllä mielin määrin (niin kuin aina keväisin), mutta tällä hetkellä en kahdesta syystä halua laittaa pennosia kotijuttuihin. Ensinnäkin näin kotiäitinä ollessa sisäinen Roope Ankkani herää eloon ja tulen todella laskelmoivaksi rahankäytön suhteen. Teen budjetteja ja pidän vuoden aikana tulevat menot ja tulot balanssissa. Toki teen samaa töissä ollessa, mutta nyt entistä tarkemmin.

13 (1024x683)

Toinen painava syy on se, että meillä on edessä omakotitalon ostaminen joko valmiina tai sitten rakennuttamalla. Sen vuoksi tähän nykyiseen kotiin on alkanut tehdä vähän sellaista ”eroa”, jonka vuoksi ei enää haluta laittaa mitään uutta tänne, vaan mielummin sitten sinne omaan taloon.

Omaan taloon pääseminen ajallisesti on kylläkin jättimäinen kysymysmerkki. Unelmakohde voi tulla myyntiin vaikkapa tänään tai sitten rakennuttamalla meidän unelmakoti valmistuu viiden vuoden päähän jouluksi. Tai jotain noiden kahden väliltä. Toivottavasti pian mielummin!

img_6439-683x1024

Ja sitten aasinsiltana tylsästä kodista tylsään päähän ;D Joulun aikana oli tosi inspiroitunut olo blogin suhteen ja jäi jopa muutamia juttuja kirjoittamatta ajanpuutteen vuoksi. Mutta nyt tammikuussa tylsässä kodissa ei pätkähtele mieleen oikein mitään ideoita kun tuo joka keväinen sisustuskärpänenkin on talviunilla ja jouluna saavutettu laiskuus painaa vielä päälle. Siispä ajattelin heittää palloa teille lukijoille!

Eli mitä haluaisitte täältä lukea? Kiinnostaisiko lukea esimerkiksi enemmän lapsiperheen juttuja? Ruokajuttuja? Liikunta/hyvinvointijuttuja? Sisustusta (vaikka juuri yllä kirjoitin, että sisustus täällä kotona on vähän tauolla, mutta jotain pientä kuitenkin)? Tai jotain muuta?

Vai onko tällainen sekalainen tyyli parempi? Help me 🙂

 

Mukavaa torstaita!

 

K-M

 

2 thoughts on “Tylsä

  1. No minusta ainakin olisi kiva lukea sun valmistautumisesta niihin pyöräkisoihin! Ja sisustusjutut on aina parasta ❤️ ja vielä pikkusista pari kuvaa sinne väliin 😍

Vastaa