Huikeaa Uutta Vuotta!

Kiitos tuhannesti teille lukijoilleni kuluneesta vuodesta! ♥ Tuntuu huikealta, että te kaikki yhä kasvavana joukkona jaksatte uudelleen ja uudelleen kirjoituksiani lueskella ja kommentoidakin.

IMG_5750

Kuluvaa vuotta on enää muutamia tunteja jäljellä. Nauttikaa niistä, olittepa sitten kotona, töissä tai juhlimassa jossain! Meidän vuosi vaihtuu kotisohvalla ikkunasta ilotulituksia ihaillen. Kaikki kolme karhunpoikaa sairastaa kuumeessa, joten parasta nyt on vain kääriytyä koko perheellä jättiviltin alle ja muistella kulunutta vuotta. Poikien mentyä nukkumaan saatetaan nostaa lasilliset Ossin kanssa kuluneelle vuodelle ja ennen kaikkea ensimmäiselle yhteiselle kymmenelle vuodelle, joka tulee vuoden vaihtuessa täyteen <3

Palataan ensi vuoden puolella! Ja kiitos vielä kerran teille lukijoille sekä uusille yhteistyökumppaneille!

 

K-M

 

Vastaa