Rentouttava kahvihetki

Sieltä se pieni joulustressi hiipi meillekin, vaikka hyvin suunniteltiin valmistelut ja suurimmaksi osaksi ne on jo toteutettukin. Työkiireiden vuoksi ei ehdittykään hoitamaan alkuviikosta juoksevia asioita alta pois ja nyt sitten olisikin aikamoinen määrä tekemistä loppuviikolle. Mutta onneksi nämä hommat saa hoidettua kun vain ryhtyy toimeen ja ottaa ajan niille.

Jouluhulinoiden keskellä olen joka päivä pitänyt huolen, että ehdin nauttimaan tunnelmasta ja oikeasti pysähtymään kaiken keskellä. Hulinaahan meillä on joka päivä. Yksi päivä kesken puhelun minulta kysyttiin, että olenko jossain Leon leikkimaassa kun on moinen meteli taustalla ;D Kotona olin poikien kanssa..

IMG_5197
IMG_5170

Yksin on hyvä pysähtyä keskellä päivää, mutta vielä parempaa on ottaa se rentoutushetki jonkun läheisen kanssa. Ottaa mukava asento sohvalle, kupit kuumaa käsiin ja nauttia toisen seurasta.

Ja näin joulun alla tuon kahvihetken voi viedä seuraavalle tasolle pienillä koristuksilla. Näihin joulukahveihin tarvitsee avuksi maidonvaahdottimen (tuo meidän versio on Ikeasta ostettu muutaman euron hintaan ja toimii vallan mainiosti!), muotti kaakaokoristetta varten, kaakaota ja lasin koristeeksi rosmariinia. Sitten vielä ripaus kanelia kahvin joukkoon ja taatusti maukas joulukahvi on valmis.

IMG_5234
IMG_5175
IMG_5228

Kolme yötä enää aattoon ja tekemistä varmasti piisaa jokaisessa kodissa jonkun verran. Muistakaa kuitenkin pysähtyä välillä ja ennen kaikkea muistakaa, että kaiken ei tarvitse olla valmiina vain joulua varten. Minä siirsin mm. kylppärin ja saunan pesut hyvillä mielin tammikuulle 🙂 Uusi vuosi tulee, sitten on aikaa siivoilla.

Rentoja hetkiä torstaille!

 

K-M

 

Vastaa