Joululahjat päiväkodin hoitajille

Meillä on ollut tapana muistaa poikien päiväkodin hoitajia pienillä paketeilla aina jouluisin ja ennen kesälaitumille kirmaamista. Pakettien antamisesta voi olla montaa mieltä, mutta meistä se on kiva tapa suullisen palautteen lisäksi kiittää lastemme huolenpidosta ja avusta kasvatuksessa. Tällä kertaa me askarreltiin kuvan mukaiset pienet lahjapaketit.

IMG_5030
IMG_5032

Mitä meidän paketeista sitten löytyy?

Aina jotain ”kulutettavaa” eli sellaista, joka ei jää kaappiin pyörimään. Useimmiten suklaata tai jotain muuta pientä herkkua. Niin tänäkin vuonna. Ja jos paketin saaja ei herkuista välitä niin hän voi sen antaa muille 🙂 Mukaan laitetaan myös lasten kanssa askarrellut kortit ja siihen pieni tervehdys.

IMG_5035

Onko teillä tapana muistaa lasten hoitajia ja opettajia lahjoilla?

K-M

P.S. Viime vuonna annettiin hoitajille mm. tällaisia söpöjä autopaketteja. Niidenkin sisältä löytyi suklaaherkkuja.

Vastaa