It’s beginning to look a lot like Christmas

IMG_4572

Otsikon ihana joululaulu soi päässä tuon tuostakin. Koti on jouluisa ja tunnelma lapsilla (hyvinkin) odottava. Ja joo, minulla myös ;D Sellainen odottaminen, joka vaatii valmisteluja on minun mielestä oikeastaan yhtä mukavaa kuin se itse juttukin. Joulu, ulkomaanmatka jne..

IMG_4686
IMG_4637
IMG_4709

Piparit on vielä (ihme kyllä) leipomatta, mutta eiköhän nekin tämän viikon aikana ilmesty purkkeihin. Lahjahommat alkaa olla myös selvillä, joten jäljelle jää enää ruokaostokset ja pikku siivoilut.

Kenen kodissa muuten siivotaan se perinteinen joulusiivous? Matot ulos, saunanpesut, kaapit järjestykseen.. Meillä se kuului ennen ehdottomasti joulun odotukseen. Nykyään toki edelleen siivotaan, mutta paljon pienemmällä kaavalla. Lasten myötä on oppinut hölläämään monessakin asiassa ja nyt eritoten kolmennen pienen vipeltäjän myötä mieleen on iskostunut, ettei kaikkeen tarvitse riittää virtaa, koska sitä ei yksinkertaisesti ole rajattomasti. Niinpä jätän hyvillä mielin stressaamatta isosta joulusiivouksesta ja jätän siihen kuluvan ajan ja energian johonkin sellaiseen, mistä nautin 🙂

Itseasiassa useamman ystävän kanssa ollaan puolivakavissaan vitsailtu, että olisipa ihana ostaa kotiin joulusiivous joltain siivousfirmalta. Itse voisi lähteä siivouksen alta pois viettämään mukavaa joulukuista päivää lasten kanssa ja palatessa koti olisi puhtaana odottamassa. Voipa olla, että ensi vuonna tuollaisen liikun toteutankin..


IMG_4685IMG_4711

Joulun paras ja ihanin koriste seisoo jo paikallaan olohuoneessa, kuten vähän jo aavistelinkin. Joulukuusi!! Minun vanhemmat hieman yllärinä toimittivat kuusen meille viime lauantaina. Pakkohan se oli koristella heti samana iltana ;D

Samana iltana nähtiin myös ihan oikea tonttu hiippailemassa meidän takapihalla.. Se kyllä muistutti kumman paljon meidän nuorimman poikasen ihanaa kummitätiä, mutta voihan tosiaan tontuistakin löytyä kaksoisolentoja..

Lasten kanssa joulun odotus on ihan parasta! Se jännitys ja riemu on niin aitoa. Se tuo ihan oman lisänsä tähän kaikkeen.


IMG_4576

Huomiselle meillä on luvassa pieni reissupäivä.. Auton nokka suunnataan hieman pohjoisempaan suuntaan päivän ajaksi. Siitä sitten varmasti lisää myöhemmin. Instastoryyn tulee varmasti huomenna jo matskua siitä, minne mennään.  Nyt kun saisi vielä tämän ihme flunssan taiottua vuorokaudessa pois..

 

Ihanaa alkanutta viikkoa!

K-M

4 thoughts on “It’s beginning to look a lot like Christmas

  1. Ihana tuo kalenteri! 🙂 Ovatko koristeet sen päällä kiinteitä? Mistä hankittu?

    1. Minäkin tykkään tuosta ihan älyttömästi. Taloihin syttyy itseasiassa pienet valotkin katkaisijasta. Talot ja koristeet ovat kiinni tuossa.
      Tämän kalenterin ostin pari vuotta sitten Pariisista, mutta erilaisissa askartelukaupoissa ja varmasti marketeissa ym. on samantapaisia puisia kalentereita. Niitähän voisi maalata ja hieman tuunata samanlaiseksi? 🙂

Vastaa