Marraskuun viimeisiä

Moi taas! Tulipas pieni tauko kirjoitteluun kun edeltävät päivät on olleet touhua täynnä ja siinä tohinassa on tietokone jäänyt kokonaan huomiotta. Välillä hyvä niin!

Mitäs me sitten ollaan touhuiltu.. Ainakin siivoiltu kaapeista vaatteita ja leluja kierrätykseen, laitettu hieman joulujuttuja kotiin, askarreltu, käyty koko perheellä Leon leikkimaassa ottamassa hiet pintaan (hitsit olin saada sydänkohtauksen yhdessä liukumäessä kun se oli niin jyrkkä ja nopea), vierailtu mummulassa ja ulkoiltu.

Kamerakin on jäänyt hyllylle normaalia enemmän, joten laitan tähän kuvia parin viikon takaisesta retkestä meidän lempparipaikkaan, Koiteliin.

IMG_4000
IMG_4004

Meillä tosiaan on tällä hetkellä yksi auto perheessä kun minä olen kotona lasten kanssa. Joskus me saadaan auto käyttöön päiväksi ja silloin me yleensä aina suunnataan jonnekin kävelymatkaa kauemmas kotoa.

Pari viikkoa sitten mentiin ulkoilemaan Koiteliin. Kotoa pakattiin mukaan lämpimät lampaantaljat ja kuumat kaakaot. Leikittiin vähän aikaa tuolla alueella ja sen perään oli tarkoitus nauttia kaakaot nuotion loimutessa.

Nuotion loimut jäi kuitenkin haaveeksi… Minun sisäinen retki-Reetta koki kolauksen kun en millään meinannut saada nuotiota syttymään. Kuvista näkyykin isoimmat liekit mitä sain aikaan ;D Ens kerralla parempi onni. Ja sytykkeitä.

IMG_4024
IMG_4020

Onneksi kuuma kaakao kylmänä päivänä maistuu ilman nuotiotakin. Eritoten kuksasta juotuna.

Nuotio tai ei, pieni seikkailu eväineen lasten kanssa ei koskaan voi mennä täysin pieleen!

IMG_4003

Mutta nyt.. otsikon mukaisesti elellään marraskuun viimeisiä päiviä. Pari päivää ja alkaa talven ihanin kuukausi. Ja minä voin lopettaa tämän itsehillinnän joulupostausten suhteen ;D

Muutamat kivat joulupostaukset on jo täällä odottamassa julkaisua (Instagramissa on siellä tarinoiden puolella jo hieman vilahdellutkin vinkkiä tulevasta) Ja tietty lisää tulee joulukuun edetessä.

Tälle viikolle on vaikka mitä mukavaa tiedossa ja tohinat jatkuu samaan malliin kuin viime viikollakin. Joten nyt läppäri kiinni ja hommiin!

Valoisaa tiistaita tuosta harmaasta kelistä huolimatta! 🙂

 

K-M

 

Vastaa