Kylmää pakoon

Kylmää hyvinkin.. mittari näyttää seitsemää pakkasastetta ja tuulee niin, että katto pamahtelee. Hrrr..

Nyt olisi ihana kirjoittaa, että ”Heii, meidän perhe pakkaa laukut ja lentelee lämmitteleen auringon alle”..  mutta ei nyt aivan mahdottomiksi heittäydytä vaan lämmitellään ihan vain kotona takkatulen ääressä. Sekin on ihanaa, vaikka pieni rantaloma tähän väliin olisikin enemmän kuin jees. 

IMG_4110
IMG_4165

Meillä on viime viikkoina vieraillut muutama flunssapöpö, joista ensimmäisen nappasi perheen nuorimmainen. Pikku reppana oli ensimmäistä kertaa sairaana ja tosi kurjana. Onneksi selvittiin kovalla kuumeella ja vuotavalla nenällä. Korvat käytiin näyttämässä lääkärille ja ne olivat kuulemma priimaa molemmat. Flunssan mentyä ohitse huomattiin, että samassa kurjuudessa puhkesi ukkelin viides hammaskin.

IMG_4118
IMG_4173

Keskimmäinen otti seuraavana kopin taudista, mutta selvisi satunnaisella yskällä. Harmi vaan kun se yskä riivasi öisin kun on pitkään makuuasennossa. Ja nyt sitten on esikoisen vuoro sairastaa. Eilen oli vielä lämpöä, joten hoitopäivä vaihtui hänen osaltaan tänään kotipäiväksi. Keskimmäinen halusi ehdottomasti lähteä hoitoon tänään, vaikka ehdottelin kotipäivää hänellekin.

Nyt sitten toivotaan, että flunssa hyppää minun ja Ossin ohitse tällä kertaa. Kalenteri on täynnä jos minkälaista menoa, joten ei nyt huvittaisia sairastaa. Ihan niin kuin joskus huvittaisi?! Mutta niin.. yöunet on olleet melko vähällä tässä viimeiset kolme viikkoa ja se kyllä näkyy varsinkin minun silmistä. Peitemeikit on nyt koetuksella ;D Onneksi on viikonloppu edessä ja mahdollisuus ottaa päikkäreitä.

IMG_4199
IMG_4185

Viikonloppuna oli tarkoitus käyttää synttärilahjaksi saamani lahjakortti ravintolaan ihan vain kahdestaan Ossin kanssa, mutta paikka olikin täyteen varattu näin pikkujouluaikaan, joten näillä näkymin käydäänkin siellä ensi viikolla joku arki-ilta. Viikon päästä viikonloppuna olisikin sitten tiedossa meidän ystäväporukan perinteiset pikkujoulut! Yksi vuoden kohokohdista 🙂

Nyt kuitenkin nautitaan sisällä takan lämmöstä ja otetaan rennosti seuraavat päivät.

Mukavaa torstaita!

 

K-M

 

Vastaa