Pienen tutkijan huone

Kun meidän keskimmäinen napero on sellainen pieni metsämies ja hänelle sisustettiin metsähuone, niin esikoisen tutkijaluonteelle sopii tällainen avaruusteemainen sisustus kuin nenä päähän. Meidän esikoinen todella on ihan pienestä asti ollut kova tutkimaan asioita ja eritoten, miten mikäkin asia toimii. Pari vuotta sitten hän halusi kantaa lumipallon sisälle ihan vain seuratakseen sulamista ja sitä mitä kaikkea lumesta paljastuu. Hammasrattaat olivat pikkumiehen suosikkeja noin vuoden ikäisenä ja mummulaan mennessä ensimmäinen juttu oli tarkastaa ilmastointiluukkuja papan kanssa ;D

Hän on sellainen pieni tähtiin tuijottelija ja tykkää katsella tähtitaivaan tapahtumia kuten mekin Ossin kanssa. Olemme sopineet, että minä ja Ossi toimitaan pojille revontulivahteina ja pari kertaa ollaankin napattu pojat sängyistään peiton mutkaan ja käyty illalla vielä ihastelemassa taivaan loimuja ennen nukahtamista.

IMG_4048
IMG_4074

Huone pysyi muuten aivan samana kuin ennenkin, mutta sisustukseen laitettiin hieman enemmän pojan mielenkiinnonkohteita näkyviin.  Nämä uudet taulut olivat heti mieluisia kun ne hänelle näytin. Vastakkaiselle seinälle jätettiin iso maailman kartta paikoilleen. Maton olisin halunnut vaihtaa johonkin yksiväriseen kuviottomaan, mutta vastalause sille tuli sen verran topakasti, että katsoin viisaammaksi antaa maton olla paikoillaan. 🙂

Tässä vielä ennen-kuva:

kotikuntoon3

Ja tässä jälkeen:

IMG_4061
IMG_4059

Verhot ja tyynyt löytyivät omasta vaatehuoneesta. Nuo verhot itse asiassa ovat lähteneet aikanaan mukaani kun muutin pois kotoa. Äidin mukaan ne ovat ainakin vuoden minua vanhemmat. Sopii kuitenkin erinomaisesti tähän päivään.

Tigerissa silmiin osui nämä omasta lapsuudesta tutut pimeässä hohtavat tähdet ja planeetat. Oli pakko heittää ostoskoriin. Ja entäpä tuo alla näkyvä mikroskooppi!! Meidän pieni tutkija sai oikean tutkimussetin synttärilahjaksi. Siihen kuului tuo mikroskooppi ja iso kasa näytteenottovälineitä. Niiden lisäksi settiin kuului hyllyllä seisova kaukoputki linsseineen. Arvatkaapa olinko näin vanhana tiedekerholaisena innoissaan tästä paketista ;D Molemmilla vehkeillä saa ihan kunnon suurennoksia näkyviin, vaikka lapsille onkin.

IMG_4064
IMG_4067
IMG_4051
IMG_4081(1)

Tämä kullanvärinen pöytävalaisin löytyi myös Tigerin hyllyiltä ja on kuulemma myös mieluinen huoneen omistajalle.

Siinäpä ne pienet muutokset, mitä sisustukseen tehtiin. Kuvien ottamisen jälkeen huone palasi sitten siihen oikeaan ilmeeseen eli joka ikinen taso täyteen legoja ja muita leluja ;D Mutta eihän se lastenhuone olisikaan jos ei leluja olisi siellä täällä?

 

Aurinkoista tiistaita!

 

K-M

Vastaa