Päivitystä

Moikka moi!

Varmaan olettekin jo huomanneet pientä muutosta blogin ulkoasussa? Itse pidän kovasti tästä selkeämmästä ja raikkaammasta ilmeestä. Hommat kuitenkin jatkuu vielä ja muutoksia tulee jonkin verran lisää. Ne ottavat hieman aikaa, joten joitain häiriöitäkin saattaa esiintyä. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin paljoa.

IMG_2341

Pyytäisinkin nyt teitä lukijoita ilmoittamaan jos jokin osio ei toimi tai näkyy jotenkin hassusti. Kiitos jo etukäteen 🙂

Mutta nyt takaisin hommiin.. Me oltiin pienimmän naperon kanssa aamupäivä minun työpaikan työhyvinvointipäivällä. Päästiin mm. ampumaan jousipyssyillä ja seinäkiipeilemään. Minun huiput duunikaverit hoitivat pikkumiestä sillä aikaa kun minä kävin tutustumassa lajeihin. Illalla olisi sitten vielä tiedossa bileet saman porukana kanssa. Eli asukriisiä pukkaa perinteisesti ;D

Mukavaa viikonloppua!

K-M

P.S. Mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? Ja tuo meidän kisulin kuva ei liity millään itse asiaan ;D

Vastaa