Hän.

Meistä tuli yhtä aikaa äiti ja isä. Tasan tarkkaan viisi vuotta sitten. Viiden vuoden ajan olen saanut katsoa, kuinka ihanasta puolisosta on kasvanut mahtava isä meidän lapsille. Hän on aina kantanut oman puolensa tästä suuresta vastuusta. Ja muutaman kerran se vastuu on kaatunut kokonaan hänen niskaansa. Ensimmäisen kerran silloin, kun meidän esikoinen oli vain seitsemän päivän ikäinen. Hän sai sen kaiken näyttämään kevyeltä, vaikka tiedän, ettei se ole voinut olla helppoa. Ei olisi varmasti kellekään. Mutta sellainen hän on. Vakaa kuin vuori ja tyyni kuin tuuleton järvi.

newbornphoto15newbornphoto3

Hän on loistava isä, minun pakkiparini tässä vanhemmuudessa. Hymyilen joka kerta, kun huomaan hänen luonteenpiirteitä siirtyneen meidän poikiimme. Rakastan niitä. Nauran ääneen välillä, kun tajuan, kuinka saman näköisiä meidän pojat ovat hänen kanssaan. Hän on kultaa, enkä voisi toivoa parempaa isää meidän lapsille, en parempaa pakkiparia jakamaan tätä kaikkea.

 

Ihanaa isänpäivää rakas.

newbornphoto7

 

Ja ihanaa isänpäivää kaikille isille! Eritoten omalle rakkaalle isälleni ♥

 

K-M

4 thoughts on “Hän.

Vastaa