Halloween-naamiaiset

”Karkki vai kepponen”

Eilen avautui meidän kauhujen talo vieraille kun juhlittiin esikoisen 5-vuotissynttäreitä. Päivänsankarin toiveesta pidettiin naamiaiset halloween teemalla. Koti koristeltiin muistuttamaan kummistuslinnaa. Hämähäkin seittejä roikkui siellä täällä,hämähäkit oli vallanneet jopa wc-pöntönkin, lepakot lenteli joka huoneessa, kurpitsat irvisteli keittiössä ja kummituslinnan äänet raikui vähän väliä tätini tuomasta vempeleestä.

IMG_3663

Takkaan sytytettiin kynttilöitä tuomaan tunnelmaa ja telkkariin laitettiin takkaohjelma päälle tuomaan kuvallista lämpöä. Muuten kyllä lämpöä oli ihan riittävästi.. katsoin jossain kohtaa lämpömittaria, joka näytti sisälämmöksi 26 astetta ;D

Meidän perhe oli vähän sekalainen hirviöperhe.. Vankikarkuri, noita, lepakko, lohikäärme ja pieni hämähäkki.
IMG_3672
IMG_3701
IMG_3686

Lapsivieraat saivat tällä luurankokouralla kysyä kylppärin hirviöltä ”karkki vai kepponen” ongintatyyliin. Kepposta ei tullut kellekään onneksi 🙂

IMG_3789
IMG_3665

Tarjolla oli vadelma-valkosuklaa haamukakkua, appelsiinikakku ja eri lajia suolaisia herkkuja. Ja tietty perinteiset karkit, sipsit ja popcornit.

IMG_3720
IMG_3714
IMG_3717

Ihan mahtavaa, kuinka kaikki meidän vieraat heittäytyivät halloweenin vietäväksi. Koitin kuvata jokaisen vieraan asun muistoksi. Vanhimmat pukeutujat olivat yli seitsemänkymppisiä ja nuorin alle vuoden ikäinen.

Meidän pienimmäinen napero oli tosiaan hämähäkki. Tämä on niksi-pirkka matskua.. ompelin mustista sukkahousuista neljä lisäjalkaa mustaan bodyyn kiinni. Sitten vain mustat sukkikset jalkaan pikkumiehelle ja valmista tuli!

IMG_3681

Poikien pappoja ei ollut tunnistaa,. toinen tuli lehmäasu päällä bileisiin ja toisen kohdalla koettiin kunnon Star Wars -hetki kun pappa- Darth Wader ja Prinsessa Leia-mummi saapuivat avaruudesta pyörähtämään meillä. Minä olin noita-akka meidän mustan kissan kanssa (joka tosin lähti juhlien ajaksi mummulaan).

Näiden lisäksi meillä oli luurankoja, Lego-Ninjoja, Addam´s familyn Wednesday, vampyyreita, kummitus, kolme ihanaa noitaa, Batman, merirosvoja, enkeli, vankikarkureita parikin kappaletta, suloinen Möhköfantti, Turtles, Minni-Hiiri, länkkäri, ennustajaeukko, lepakkoja, kissa..

IMG_3707
IMG_3730
IMG_3636
IMG_3742
IMG_3747

Oli kyllä niin ihanat juhlat ja tunnelma kuin halloweenina kuuluukin.

Lapset kertoivat ”kummitustalossa” kauhutarinoita ja kuulemma meillä oli eilen ihan oikeitakin kummituksia kylässä, koska seinistä kuului outoja koputuksia.

IMG_3784
IMG_3661
IMG_3769
Kiitos tuhannesti vielä kaikille vieraille ♥

Saatiin peitellä niin ihanan onnellinen ja hieman väsynytkin synttärisankari illalla sänkyynsä.

 

K-M

 

Vastaa