Rose Gold – helppo ja kaunis ehostus kynsille

* Yhteistyössä Dermosilin kanssa

Edellisen postauksen joulupakettien lisäksi valitsin tämän Rose Gold -kynsilakkasetin Dermosilin joulukaupan valikoimasta. Minulta löytyy kaapista läjäpäin erivärisiä ja -sävyisiä kynsilakkoja, mutta päädyn kuitenkin aina lakkaamaan kynteni eri nuden sävyillä tai muilla neutraaleilla väreillä. Tai siis aina kun lakkaan kynteni 😉 Täytyy myöntää, että tässä kotona ollessa lakkailut ja käsien hoito yleensäkin on jäänyt aika vähälle.

IMG_3374

Mutta niin.. Rose Gold -pakkauksen lakan kaunis lohenpunainen sävy kiinnitti heti huomioni ja kynsipuuterin vuoksi innostuin pakkauksesta vielä enemmän! Kynsipuuteri on aivan uusi juttu minulle, joten olin ihan kuin lapsi karkkikaupassa tätä pakkausta avatessani. Tai oikeastaan olin kuin minä itse karkkikaupassa ;D.. Diamond kynsipuuteri muuttaa Winter Rose kynsilakan hennosti kimaltavan ruusukultaiseksi.

IMG_3335
IMG_3397
IMG_3413

Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin Dermosilin kynsilakkaa. Lakan koostumus oli todella omaan mieleen eli ei yhtään liian tahmea, vaan hyvin levittyvä ja tasoittuva. Seuraavaksi jännitin kynsipuuterin käyttöä. Jännitys osoittui turhaksi, koska puuterin lisääminen applikaattorin avulla oli helppoa (jopa vasemmalla kädellä). Kimaltelevaa puuteria sai otettua sopivan määrän kerralla ja liika puuteri lähti applikaattorista kevyesti napauttamalla purkin reunaan. Kirkas päällyslakka oli myös koostumukseltaan samanlaista kuin värillinenkin eli levittyi helposti kynnelle.

IMG_3383

Winter Rose lakkaa tulen käyttämään ihan sellaisenaankin ja kynsipuuteria puolestaan aion kokeilla muihinkin lakkasävyihin. Suosittelen!

P.S. Huomasithan edellisen postauksen arvonnan!

 

Mukavaa viikonloppua!

K-M

Vastaa