Aikainen joulu (+ arvonta)

*Yhteistyössä Dermosilin kanssa

Olen ollut jo vuosia Dermosilin asiakas ja moni luottotuotteeni löytyykin juuri heidän valikoimistaan. Pari viikkoa sitten Dermosililta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin haluanko tehdä heidän kanssaan yhteistyötä liittyen tämän vuoden joulupaketteihin. Ehdottomasti kyllä!

Sain valita joulukaupan ihanista paketeista itselleni kokeiluun tuotteita. Ensimmäisenä silmiini pisti paketti perheen pienimmille, Snowman´s Joy. Tästä kuuraparran lempparista löytyy mahtavasti vaahtoava kylpyvaahto ja meille täysin uusi tuttavuus, piirtosuihkugeeli. Molemmat on pakattu kauniin jouluiseen pakettiin.

IMG_3172
IMG_3171

Testikaverikseni tuli meidän esikoinen. Ensiksi kokeiltiin piirtosuihkugeeliä. Kylpyhuoneen laattoihin piirtyivät helposti hymynaamat ja joulukuuset. Myös iholle piirtely onnistui hyvin. Suihkugeeli on hieman tavallista paksumpaa ja mattapintaisesta laatasta se ei pelkän suihkun avulla huuhtoutunut pois, mutta kädellä pyyhkiessä lähti vaivatta. Kiiltäväpintaisesta lähti sitten hieman helpommin. Iholla piirtosuihkugeeli toimi normaalin suihkugeelin tapaan. Hauska tuote!

IMG_3179
IMG_3195
IMG_3279

Lumiukkopullosta löytyvä kylpyvaahto oli myös hyvin mieluisa. Vaahtoa tuli paljon, varsinkin kun kylpyvaahtoa lisäsi ammeeseen yhtä aikaa veden kanssa. Molempien tuotteiden mieto tuoksu oli myös meidän mieleen.

Toinen valintani oli tämä ihanan jouluinen huopakassi. Rakastan kauniita lahjapaketteja ja tämä huopakassi miellyttää silmää simppelillä, mutta tyylikkäällä ulkonäöllä. Näkisin tämän kassin myös osana jouluista sisustusta ja uskon, että meillä se juuri siihen käyttöön päätyykin.

IMG_3207
IMG_3214

Kolmanneksi valikoitui tämä kasvojen ihoa hoitava pakkaus, Silver Lining.

IMG_3223

Minulla on hyvin pohjoismainen sekaiho eli vaalea, helposti palava ja herkkä. Varsinkin talviaikaan ihoni kaipaa tehokosteutusta kuivaa ja kylmää ilmaa vastaan. Itselläni on käytössä pakkauksen kosteuttava naamio, jota käytän vähintään kerran viikossa muiden kosteuttavien tuotteiden rinnalla. Tästä naamiosta olen tykännyt kovasti. Iho jää käytön jälkeen pehmeäksi ja terveen kosteutetuksi, mutta ei rasvaiseksi ollenkaan. Mieto tuoksu tässäkin tuotteessa on plussaa! Pakkauksen toinen tuote, puhdistusvaahto, on itselle uusi tuttavuus, joten siitä minulla ei vielä ole omakohtaista kokemusta jaettavaksi, mutta innolla otan vaahdon kokeiluun.

IMG_3245
IMG_3229

Ja paras osuu tulee tässä… Sain tällaisen Silver Lining -ihonhoitopaketin arvottavaksi teille lukijoille! Molemmat paketin tuotteista sopivat niin nuorelle kuin aikuisellekin iholle sekä toimivat parhaiten kuivan ja normaalin ihon hoidossa. Ihonhoitopaketin tuotteet on pakattu kauniiseen lahjapakettiin. Tämä on täydellinen pieni hemmottelupaketti itselle tai vaikkapa sinne pukinkonttiin joulua odottamaan.

 

Lukijakilpailu:

Arvontaan osallistut kertomalla kommenttikenttään oman vinkkisi siitä, kuinka pidät ihoasi kosteutettuna. Osallistumisaikaa on tiistaihin 31.10.2017 klo 24 saakka.
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Suuret suuret kiitokset teille kaikille arvontaan osallistujille. Lueskelin innoissani teidän vinkkejänne kuivaa ihoa vastaan ja muutaman uuden jutun aion vinkeistänne ottaa kokeiluun. Heitin vastauksenne arvontakoneeseen ja voittajaksi valikoitui nimimerkki Heidi (kurkkaa s-postiisi 😉 ).

Paljon onnea voittajalle ja kiitos vielä kaikille osallistujille 🙂 

Muihin Dermosilin joulukaupan paketteihin pääset tutustumaan tästä. Käykäähän kurkkaamassa! Seuraavassa postauksessa esittelen vielä neljännen valintani, joten pysykää kuulolla.

 

K-M

48 thoughts on “Aikainen joulu (+ arvonta)

 1. Siis vautsivau Ninnu, ja onnea yhteistyöstä. 😊

  Kosteutan kuivaa ihoani käyttämällä aamuin illoin kuivalle iholle tarkoitettuja voiteita ja puhdistusaineita. Lisäksi käytän kosteuttavaa naamiota vähintään kerran viikossa ja pyrin juomaan runsaasti vettä. Dermosilin kuivan ja herkän ihon kasvovoiteet ovat kyllä hyviä. 👍

 2. Hei Ninnu!
  Hieno blogi sinulla ja upeita kuvia.
  Onnea yhteistyöstä Dermosilin kanssa!

  Ihoni on onneksi kohtuu kiitollinen hoitaa koska se ei ole niin kuiva kuin voisi näille leveysasteilla / pakkasissa olettaa.
  Käytän pääasiassa apteekista saatavaa ACO tuotesarjaa sekä SENSAI:n kosteuttavaa seerumia ja voidetta. Hiuspohjaan käytän kotimaista tyrniöljyä joka pitää hiuspohjan hyvänä eikä se pakkasilla pääse kuivumaan ja hilseilemään.
  Dermosilin tuotteet ovat aivan uusi tuttavuus mutta kiva olisi päästä niitäkin testaamaan.
  Iloisia talvipäiviä sinulle ja perheellesi!

  1. Kosteutan ihoani käyttämällä Clarinsin seerumia ja sen päälle yövoide. Päivävoiteeksi herkästi punoittavalle iholleni Malu Witzin Sensitive😊 Dermosilin tuotteet ovat tuttuja ja monta sellaista on vakiokäytössäni, kuten kuitumuotovaahto ja hiuslakka😊

 3. Mahtavaa! Onnittelut yhteistyöstä Dermoshopin kanssa! Niilöä onkin huippuhyviä tuotteita.

  Itse kosteutan ihoani arkisin käyttämällä päivä- ja yövoidetta. Merkkeinä milloin mikäkin kosmetiikkasarja. Viikonloppuisin pyrin pitämään ihon täysin vapaana kaikista aineista. Tosin talvella on välillä pakko rasvata kun iho kuivaa todella pahoin.

 4. Seija

  Hei!

  Hienoja kuvia blogissasi, pitää lukea viikonloppuna vähän tarkemmin, mitä olet kirjoitellut.

  Yleensä käytän vaihtelevasti eri merkkien kosteusvoiteita.

 5. Atooppinen iho kaipaa tosi paljon kosteutusta talviaikaan. Nyt selvinnyt dermosilin kosteusvoiteella (medium), aamuin illoin ja aina kasvojen pesun/suihkun jälkeen. 😊

 6. Itse olen hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, nyt on kokeilussa kotimainen luonnonkosmetiikkasarja Choise Finland.

 7. Aamulla kasvojen huuhtelu viileällä vedellä ja suihkaisu ruusuvettä riittää puhdistukseksi. Meikin alle kosteuttavaa tehoseerumia ja/tai herkän ihon kosteusvoidetta. Nukkumaan mennessä puhdistukseen kosteuttavaa puhdistusvaahtoa ja kosteuttavaa kasvovettä. Seerumia ja retinol-yövoidetta yöksi. Saunassa kasvot saavat kosteutusta kasvonaamiovoiteesta.

 8. Käytän laadukasta puhdistusvaahtoa ja silloin tällöin kosteusvoidetta.

 9. Hyvä kosteutus aamuin ja illoin.Seerumi,kasvoöljy ja voide päivittäin.💖⭐

 10. Hei. Mulla itellä on couperosa iho, joka siis tarkottaa sitä, että mun kasvot punottaa todella voimakkaasti ja iho on todella kuiva ja herkkä varsinkin talvisin. Ihon puhdistukseen en käytä suuremmin vettä vaan puhdistan kasvot puhdistusaineella, joka pyyhitään pois vanulapuilla. Kasvovesi kuuluu myös ihonpuhdistus rutiineihini. Ihon kuorinta on paikallaan silloin kun iho on kuivimmillaan ja sen jälkeen hyvä rasvaus. Ihorasvoja kuluu hurja määrä kuivan ihon takia. Hellävaraiset tuotteet ovat itselle hyvin tärkeitä.

 11. Tähän asti merkityksellisin tekijä itselläni on ollut riittävä vedenjuonti ja vapaapäivät meikkivoiteesta. Kosteusvoiteena käytössä on ollut milloin mitäkin, viimeisimpinä tehokosteuttajina aloe veran tuotteet ja kookosöljystä valmistettu kuorinta. 🙂 talven lähestyessä täytyykin ottaa jytymmät tuotteet käyttöön!

 12. Tähän mennessä parhaaksi olen havainnut puhtaan Argan öljyn. Monenlaisia voiteita on tullut vuosien mittaan kokeiltua, mutta tämä tuntuu parhaalta, heti pesun jälkeen kostealla iholle levitettynä.

 13. Runsas veden juonti, kasvojen pesu viileällä vedellä aamuin illoin. Tällä hetkellä käytössä Body shopin Aloe Vera yö- sekä päivävoide ja meikin puhdistukseen (harvoin) jokin Dermosilin geeli.

 14. Onnea yhteistyölle! Jokailtainen puhdistus Dermosilin puhdistusvaahdolla,hyvä yövoide ja päivävoide.Kuorinta n kerta viikossa

 15. Kosteudesta huolehdin juomalla päivän mittaan tarpeeksi, nauttimalla ruoan kanssa hyvälaatuisia öljyjä (oliiviöljy, avocado) ja käyttämällä ravitsevia voiteita.

 16. Runsas veden juonti auttaa kasvojen kosteustasapainoon, mutta talven kylmien ja kuivien kelien tullessa tarvitaan hellävaraisia kasvojen puhdistustuotteita sekä paksumpaa kasvorasvaa jota saa laittaa aamuin ja illoin 🙂 samoin atooppinen iho vaatii talvellla säännöllistä rasvausta koko keholle

 17. Dermosilin tuotevalikoimasta ikääntyvän (minun tapauksessani ikääntyneen) ihon kosteuttamiseen tarkoitettuja voiteita säännöllisesti aamuin illoin.

 18. Vettä, vettä, vettä 🙂 iholle kosteuttava naamio pari kertaa viikossa, kosteutta voiteluaineet ja seerumista aamuin illoin.

 19. Kosteuttavatn hoitonesteen tai kasvoveden kerrostus on pelastanut ihoni tänä syksynä <3

 20. Hei laitan aamuin illoin kosteusvoidetta ja tottakai suihkun ja saunan jälkeen talvella iho tuntuu tarvitsevan enemmän kosteutta.❄️♡

 21. Aika huonoissa kantimissa on kosteutukset, mutta kovimmilla keleillä levittelen esimerkiksi L’ Occitanen Sheavoi tuotteita😊

 22. Kasvojen pesu kosteuttavalla puhdistusvoiteella, pesun jälkeen seerumi+kosteusvoide. Talvipakkasilla yövoiteena vanha kunnon Nivea sinisessä peltirasiassa 🙂

 23. Kosteutan ihoni niin sisäisesti ja ulkoisesti. Näin talvella vitamiinien saanti pitää olla kohdillaan. Vettä pitää muistaa juoda paljon. Jalat kuivuvat minulla usein, joten joka iltainen rasvaaminen on minun kohdalla pakollinen rutiini. Hyvät tuotteet pelästävät kuivuodelta.

 24. Kosteutan ihoa Dermosilin voiteilla ja välillä käytän myös Dermosilin seerumia.

 25. Säännöllisellä rasvauksella, kuivan ja herkän ihon tuotteilla. Dermot ovat myös hyllyssä😄

 26. Kosteuttavaa hoitonestettä ja seerumia, välillä joku ihana naamio.

 27. Palljon vettä päivittäin. Omega3t. Misellikasvovesi ja kosteuttava perusvoide.

 28. Juon vettä. paksummat rasvat ja naamiot talviaikaaan.

 29. Heti suihkun ja saunan jälkeen kosteusvoidetta, merkki vaihtelee. Silloin tällöin kosteuttava naamio, jonka jätän joskus yöksi.

 30. Dermosilin tuotteilla! Kanervaa sisältävä kosteusvoide on uusin lemppari, riittävän rasvainen talvellakin.

 31. Paljon vettä, säännöllinen kuorinta, seerumi ja kosteusvoide, niillä on pari talvea mennyt hyvin.

 32. Minä luotan manteliöljyym talvisin kun ihoni kuivuu ja käytänsit sitä joka yö.

 33. Iho pitää vaan muistaa putsata ahkerasti, jotta huokoset pystyvät imemään kosteutta itseensä. Heti, kun asteet tippuivat nollaan, niin käsien ja naaman iho kyllä reagoi siihen. Dermon tuotteet jatkuvassa käytössä…viimeisimpänä löytönä lasten shampoo, joka vihdoin rauhoitti kutisevan ja hilseilevän päänahkani! 😀

 34. Vedellä pesen ja juon paljon vettä, talvella perusvoidetta.:)

 35. Käytän kosteuttavia suihkeita, sekä ennen kosteutusvoidetta että pitkin päivää. Myös kosteuttavat öljyt ja seerumit ovat tärkeitä. Ei saa mypskään unohtaa sitä tärkeintä: veden juomista!

 36. Kyllä se varmaan vaan vaatii säännöllisen puhdistus+rasvaushoidon, josta ei tingitä edes kiireessä tai väsymyksessä.

 37. Vesipesu, kasvovesi ja kosteutus! Naamio silloin tällöin kun jaksaa.

 38. Päivittäinen puhdistus, kasvovesi +kosteusvoide. Kuorinta silloin tällöin. Hyvä meikkivoide talvella suojaa myös pakkaselta.

 39. Tuo Dermosilin vaahto on täällä päivittäisessä käytössä ja kovasti olen tykännyt. Monia Dermosilin tuotteita on tullut käytettyä, mutta tuo tehokosteutus olisi uusi tuttavuus.

  Päivittäisessä

Vastaa