Huone pojalle, joka rakastaa metsää

Meillä on onni asua paikassa, jossa lähin metsä löytyy aivan vierestä. Ja sitä riittää kilometrien verran moneen suuntaan. Kuten monesti olen kirjoitellut, me vietetään metsässä paljon aikaa niin urheillen kuin retkeillenkin. Siksipä ei juurikaan hämmästytä, että meidän lapset rakastavat myös hetkiä metsässä ja nauttivat luonnosta täysillä.

Meidän keskimmäinen poika on aina tykännyt piirun verran enemmän kaikesta metsään liittyvästä. Metsän tuoksut, puut ja varvut on tuttua juttua meidän pikkumiehelle. Lisäksi hän tuntee linnut ja niiden äänet erityisen hyvin. Kiitos hänen ihanan kummitätinsä, joka antoi synttärilahjaksi lintukirjan, jossa on äänet mukana. Se on ehdottomasti meidän keskimmäisen naperon luetuin kirja.

Nyt kun talvi tekee tuloaan niin päätettiin tuoda hieman metsää tänne meille sisälle. Tässäpä lopputulos kuvina.

IMG_3024
IMG_3028
IMG_3050
IMG_3056
IMG_3039
IMG_3041

Harmaat tonttutossut ovat perintöä meidän esikoiselta. Ne on ihana sujauttaa jalkaan kylminä aamuina. Nyt vaan pitää hankkia esikoiselle uudet ja sopivat. Nuorimmainen käyttää nyt sitten tietenkin keskimmäisen vanhoja.

Pieni kuksa päätyi verhojen pidikkeeksi vanhalta paikaltaan. Kuksan toiselle puolen on kaiverrettu huoneen omistajan nimi polttokirjaimin. Kuvausten jälkeen pyöräytin nimen takaisin näkyviin 😉

IMG_3059
IMG_3061

IMG_3076
IMG_3067

Tässä vielä huone ennen ja jälkeen. Kyllä jälkeen on kivempi, vai mitä?

kotikuntoon2
IMG_3023

Kuten aina meidän lastenhuoneita sisustaessa, tälläkin kertaa huoneen omistaja oli suunnittelussa vahvasti mukana ja antoi oman äänensä ideoille. Esimerkiksi julisteet ovat hänen itse valitsemiaan. Käytiin pojan kanssa melkein koko Desenion valikoima läpi lastentauluja myöten, mutta hän halusi ehdottomasti metsän ja pöllön ♥ Ja tilauksen saapuessa kyseli voisimmeko sittenkin tilata vielä kuvat karhusta ja peurasta.

Noiden kahden julisteen lisäksi uutena hankittiin pöytälamppu, verhot ja lyhty sähkökynttilöineen. Kaikki muu löytyi täältä meiltä kotoa.

 

Seuraavaksi sitten viimeistelyt esikoisen huoneeseen ja kuvia nappaileen.

K-M

 

P.S. Pojan metsähuone taitaa pysyä noin siistinä vain hetken ajan. Mutta lastenhuoneessa saa leikki kyllä näkyäkin 🙂 Ja oisittepa nähneet meidän metsien miehen reaktion uudesta huoneestaan! Hän huusi itselleen silmät kiiluen, että ”yllätyyys metsä sisällä” ;D Ihana! Ja ei malttanut lähteä ulos pihan lasten kanssa, vaan halusi ehdottomasti jäädä leikkimään omaan pieneen metsäänsä ♥

3 thoughts on “Huone pojalle, joka rakastaa metsää

  1. Onpa mahtava huone metsäiselle kummipojalle. <3 Täytyy tulla joku päivä teille metsäretkelle. 😊

Vastaa