Kuinka seurata blogiani

Moikka moi!

Ajattelin tähän väliin kirjoitella postauksen, jossa on listattuna eri tavat blogin seuraamiseen. Tuolla oikealla sivupalkissa pientä osviittaa jo onkin, mutta tässä vielä kaikki samassa paketissa:

  • Instagram. Tämä kanava päivittyy kaikista aktiivisimmin eli uusien blogikuvien lisäksi postaan Instagramiin muitakin kuvia ja kuulumisia. Minun kuvat löytyvät nimimerkin  @toinenikkuna takaa. Ei muuta kuin klik ja seuraamaan!

instagram_toinenikkuna

  • Seuraa blogia sähköpostitse. Oikealta sivupalkista löytyy kohta, johon voit lisätä sähköpostiosoitteesi. Sen tehtyäsi s-postiin kilahtaa ilmoitus aina kun olen päivittänyt blogia. (Sähköpostiosoitteesi ei tule näkyviin muille lukijoille). 
  • Seuraa – WordPress. Tämä toimii käsittääkseni niin, että jos sinulla on omat tunnukset WordPressiin, voit ”Seuraa”-painiketta klikkaamalla saada omalle WordPress-tilillesi ilmoituksen uusista postauksista. Voit siis klikkailla blogeja seurattavaksi mielin määrin ja kaikki uudet blogipostaukset näkyvät WordPress-tilisi etusivulla.
  • Pinterest. Tänne keräilen inspiroivia kuvia ja juttuja aina hiustyyleistä lasten juhliin. Pinterest-tilini löytyy nimellä Toinen ikkuna .

pinterest_toinenikkuna

Kuten kuvista näkyy, niin Instagram kuin Pinterestkin ovat molemmat alkutekijöissään ja aikomuksena on perehtyä molempiin enemmän ja saada niistä mahdollisimman paljon irti. Molempien tilien ”pikakuvakkeet” löytyvät tuolta oikealta sivupalkista.

Harkinnassa on myös perustaa blogille oma Facebook-tili, johon sitten myös päivittäisin blogipostauksia ja mahdollisesti muutakin asiaa. Mutta tähän kohtaan eritoten kaipailisin teidän lukijoiden mielipidettä. Eli onko nämä nykyiset kanavat riittävät vai olisiko kiva tietää uusista blogipostauksista Facebookin kautta? Henkilökohtaista tiliä enää harvoin käytän, mutta ainahan voi aktivoitua blogitilin kautta, varsinkin jos se teitä lukijoita miellyttää 🙂 Eli Facebook-tili blogille, jej vai nej?

 

Mukavaa perjantai-iltaa! Palataan 🙂

K-M

 

 

Vastaa