Kesäpäiviä

Kukkuu täältä taas melkein kuukauden tauon jälkeen! Mitenhän se onkin aina tauon jälkeen niin vaikeaa tuottaa tätä tekstiä 😀 Ja mitä pidempi tauko, sitä kauemmin tuijottelen näppäimistöä ja koitan saada jonkinlaista punaista lankaa ensin päähäni ja sitten kirjoitusalustaan. Mutta kyllä se taas tästä!

IMG_0346
IMG_0393
IMG_0412

Kuukauden aikana ehtii touhuta yhtä jos toistakin. Ollaan vietetty päivisin paljon aikaa veljen perheen kanssa ja lapset on saaneet nauttia toistensa seurasta ihan kunnolla.

Vähän spesiaalimpaakin ohjelmaa on näihin viikkoihin mahtunut. Mm. reissu Ranuan eläinpuistoon minibussilla, rakkaan ystävän kolmekymppiset seikkailupuisto Huikiassa, jonka perään nautittiin brunssi ja lopuksi ajeltiin saunomaan mökille. Oli mahtava sunnuntaipäivä! Ja sitten ehdottomasti yksi kesän parhaimmista jutuista..meidän perheen viime viikonloppuna toteutettu ex tempore-miniloma Syötteellä. Kirjoittelen näistä myöhemmin omat postauksensa.

IMG_0455
IMG_0381

Yöt on edelleen aika vähäunisia, joten treenailut on jääneet vähiin kesän aikana ja tämän vuoden tavoite jää näillä näkymin saavuttamatta. Eli ne maastopyöräkisat parin viikon päästä. Kieltämättä harmittaa jonkin verran, mutta kisoja tulee ja niihin ehtii osallistua tulevinakin kesinä 🙂

Meidän varsinainen loma on vielä edessä kun Ossi jää ensi viikon jälkeen kesälomille. Syötteen kisaviikonloppu on ainoa koko porukan lukkoon lyöty suunnitelma, joten saapa nähdä mitä keksitään lomaviikoille. Lähdetään siis joka tapauksessa ainakin kannustamaan muita kisailijoita, vaikka en itse näillä näkymin kisoihin osallistukaan. Ollaan hieman suunniteltu reissua taas tuonne pohjoisen suuntaan, mutta katsotaan sitäkin sitten lähempänä.

 

Palataan taas!

K-M

P.S. Nappailtiin nämä postauksen kuvat sillä viikolla kun pikkumies täytti 5kk ja ihan pian saa ottaa kuvia puolivuotiaasta herrasta. Kesä ja aika menee liian nopeasti! 😀

Vastaa