Koivuseppele

Moikka taas pitkästä aikaa! Me täällä elellään edelleen rennolla kesämeiningillä ja nautitaan yhteisistä päivistä. Vielä kun tuo sää lämpenisi edes vähän niin saisi nauttia täysillä. Helteitä en oikeastaan edes kaipaa, koska vauvan kanssa on paljon helpompaa olla niillä parin kympin keleillä.

Meidän kesäolohuone eli takapiha alkaa olla aikalailla kesäkunnossa. Haettiin sinne kesäkukkia ja laitettiin yrtit kasvamaan. Vielä pitää pestä nuo siitepölyt kertaalleen pois ja kantaa laatikkoon sohvatyynyt valmiiksi odotteleen lämpimiä kesäpäiviä.

 

Yksi kesän kohokohdista oli viime viikonloppuna. Vietettiin juhannusta meidän suvun kesäpaikalla.

IMG_0175
IMG_0226

Mökillä oli meidän lisäksi veljen perhe, minun vanhemmat, täti ja hänen miehensä sekä  meidän eno.

Oli aivan ihana ja rentouttava juhannus maalla. Syötiin, saunottiin, leikittiin, syötiin taas lisää ja nautittiin olosta. Keskiyön aurinko jäi näkemättä, koska hiippailin aika lailla yhtä aikaa lasten kanssa nukkumaan.

Bongattiin läheisen pellon reunasta kunnon kesäbussi.

IMG_0212
IMG_0222
IMG_0219

Pojat serkkuineen viilettivät pitkin peltoja ja tutkivat vanhaa maatilaa. Sieltä tuntuu löytyvän edelleen itsellekin kaikkea jännää jopa näin 30 vuoden jälkeenkin ;D

Lasten kohokohta taisi olla kuitenkin traktoriajelut pellolla ja kaneliässien syöminen. Oma kohokohta taisi olla se, kun äiti otti meidän pojat kanssaan yöksi nukkumaan ja me nukuttiin Ossin kanssa pihan toisessa mökissä. Enpä muista milloin olisin kömpinyt ennen yhdeksää nukkumaan ja herännyt yön aikana vain yhden kerran! Ihan mahtavaa! Kiitos äiti ♥

IMG_0251
IMG_0255
IMG_0150

Koivuseppeleen lisäksi taiteiltiin veljen tytön kanssa kukkaseppele. Juhannustaiat tehdään sitten joskus myöhemmin 🙂

Seuraavien päivien aikana meillä olisi suunnitelmissa mm. aamukahvit torilla, synttärit, treffit Ossin kanssa, urheilua, pojilla dinonäyttelyyn tutustumista ja retkipäivä Ranuan eläinpuistoon. Eli kaikkea ihanaa kesäpuuhaa!

Miten teidän kesäkuu on sujunut?

Palataan taas! 🙂

 

K-M

Vastaa