Treeniviikot 9 & 10

Kesäflunssa alkaa olla selätetty ja voi taas hiljalleen palailla urheilun pariin. Yhdeksäs viikko meni siis täysin levossa lukuunottamatta yhden illan leppoista kävelylenkkiä. Monen päivän sisällä olemisen ja makoilun jälkeen oli pakko päästä haukkaan happea.

IMG_5067

Vko 10

Ma – Lepo

Ti – Lepo

IMG_5060

Ke – Pieni maasto-/maantielenkki uusia lukkopolkimia testaillen

To – Noin tunnin mittainen kävely-hölkkälenkki metsään Ossin kanssa kahdestaan. Kiitos lastenvahdeille. Päätin, että näin yhdeksän vuoden yhdessäolon jälkeen on aika näyttää Ossille meidän lapsuusajan salainen majapaikka metsässä ;D Siellä se jättimäinen kivi edelleen seisoi paikallaan. Itse maja oli hieman kärsinyt tässä vuosien varrella.

Vitsit miten mahtavia muistoja tuli mieleen tuolla! Saatettiin veljen ja kamujen kans viettää majalla kokonaisia päiviä seikkaillen ja eväitä syöden. Kuvassa tuo kivi näyttää hurjan paljon pienemmältä kuin se oikeasti on. Korkeutta on nimittäin piiitkästi minun yli.

IMG_5036
IMG_5044

Pe – Lyhyt kävelylenkki lähimetsään

La – Lepo

IMG_5081
IMG_5083

Su – Maastopyörälenkki, reilut 35 km. Isän ja Jonnan kanssa käytiin polkaisemassa hyvä peruskestävyyslenkki ja loppuun pari hapottavaa mäkeä. Tuli muutama kiva onnistumisen tunne kun ei pölähtänyt parissa vaativassakaan paikassa ;D

 

Nyt me painellaan meidän pienimmän ukkelin kanssa vaunulenkille ja nauttimaan tuosta kesäisestä säästä! Vihdoin tuntuu, että alkaa ilmat lämpeneen!

K-M

Vastaa