They know I ´m a flower gal

30-vuotias! Minä!

Välillä hämmästyttää, minne se aika oikein meni?! Mutta onneksi suurimmaksi osaksi ajattelen iän olevan vain pelkkä numero ja olen tosi tyytyväinen, että 30-vuotiaana olen just tässä näin. Asiat on aikalailla kaikkineen tasapainossa ja eletään onnellisina. Muuta en kaipaakaan.

IMG_9961
IMG_9975

Synttäripäivänä ja oikeastaan koko tällä viikolla läheiset ovat tupsahdelleet meidän oven taakse toinen toistaan ihanampien kukkakimppujen kanssa toivottaan onnea. Kaikki minut tuntevat tietää tasan tarkkaan, että rakastan leikkokukkia ja niitä meiltä löytyy melkeinpä aina joltain pöydältä.

Oon saanut myös ihan mielettömiä lahjoja, vaikka ei tämän ikäisenä enää sellaisia tarvitsisikaan ;D

IMG_9991

Oon ehdottomasti sitä mieltä, että aina pitää juhlia kun on aihetta. Ja vaikkei olisikaan! Ja nyt sitä on tuplasti, koska rakas ystävänikin täytti hieman ennen minua saman verran. Siispä reilun viikon päästä juhlitaan meidän yhteisiä bileitä ystävien kanssa, en malta odottaa!

 

Nyt jatkan tämän kukkameren ihastelua ;D Mukavaa torstai-iltapäivää!

K-M

Vastaa