Aamupäivän treffit

Meidän yhteinen uuden vuoden lupaus (minun ja Ossin siis) oli huomioida enemmän toista ja järjestää mahdollisimman paljon kahdenkeskistä aikaa. Se on kylläkin hieman unohtunut edellisinä kuukausina.. Viime lauantaina meille tarjoutui tilaisuus päivätreffeihin ja mehän kyllä siihen heti tartuttiin. Vietiin pojat mummulaan pienemmän pojan päikkäriaikaan ja suunnattiin keskustaan. Ydinkeskustan ihmisvilinä ei napannut yhtään ja suunnattiinkin sen vuoksi aina yhtä ihanaan Pikisaareen kävelylle. Me molemmat tykätään historiasta ja vanhoista taloista, joten Pikisaari oli täydellinen kohde kävelylle.

IMG_9927

Rakastuin tähän punatiiliseen taloon! Niin kaunis! Ja voiko parempaa sijaintia ollakaan? Tuolla Pikisaaressa ollessa ei koskaan tunne olevansa keskustan lähettyvilläkään. Vanhat hienot talot ja tuulen mukana leijaileva vieno tervan tuoksu vie ajatukset jonnekin ihan muualle.

Kävelyn jälkeen käytiin Sassin brunssilla herkuttelemassa vatsat täyteen. Harvinaista herkkua sekin, että Ossin kanssa käydään kahdestaan rauhassa syömässä ja että molemmat voi ihan vain syödä ja jutustella yhtä aikaa ;D Oli siis kivat treffit kaiken kaikkiaan! Kiitos vielä mummulaan hoitopaikasta!

IMG_9945

Viime viikot on olleet ihan älyttömän hektisiä, täynnä touhua ja kiirettä. Paljon tänne blogin puolelle meidän touhuista kirjoitan, mutta suuri suuri osa jää kirjoittamatta. Kaiken blogissa näkyvän lisäksi paljon muutakin on koko ajan meneillään. Nämä aamupäivän treffit oli täydellinen aloitus rauhoittumiselle ja hetkessä elämiseen. Kaiken kiireen keskellä meidän vauvalle ilmaantui vaihe nimeltä hulinat. Hän herättelee öisin minua tunnin välein ihan vain peuhaamalla sängyssä ja kiljumalla. Alkuun se nauratti kovasti kun toinen iloisesti nauraen jumppaa keskellä yötä, mutta nyt valvottujen öiden jälkeen en laittaisi pahaksi jos muutama yö menisi ihan vain nukkuessa.

Siispä aion vähentää kaikkea ”ylimääräistä” touhua ja keskittyä vain niihin tärkeimpiin. Siinäpä onkin opettelun paikka, koska toisaalta rakastan sitä kun on noin 200 rautaa yhtä aikaa tulessa ja pääsen asettamiini tavoitteisiin. Mutta näillä yöunilla ja haalimillani tekemisellä akku loppuu hyvinkin pian jos nyt en ota vähän rauhallisemmin.

”Hassua”, että reilu viikko sitten kirjoittelin synnytyksestä palautumisesta ja olo oli ihan super-energinen. Nyt useamman yön valvoneena energisyys on kaukana. Nopeasti muuttuvat tilanteet vauvavuoden aikana. Se kyllä olikin jo tiedossa aiemmilta vuosilta. Tiedän kyllä, että tämän vaiheen ja rauhoittumisen myötä alkaa sitä virtaakin olla taas kuten ennenkin. Levon tärkeyttä ei sovi vähätellä. Pitää muistaa jatkossakin 🙂

IMG_9941
IMG_9939

Blogin kirjoitusta en kuitenkaan jätä, ehkä vähennän joksikin aikaa. Tämä on nimittäin yksi niistä tekemisistä, joka on mieluista ja rentouttaa. Mutta muuten otan saman moodin päälle kuin tuo kissa näissä viimeisissä kuvissa. Teen siis vain lemppariasioitani ja just sen verran huvittaa 🙂

Ja hei, aivan kuin tilauksesta tuli tällainen miniloma meidän perheelle. Ossi nimittäin pitää tämän perjantain vapaana. Suunnitelmissa on ottaa rennosti ja nauttia alkaneesta kesästä!

K-M

Vastaa